Šapić, uz SRS, ponovo vodi Novi Beograd

8

Na današnjoj sednica Skupštine Gradske opštine Novi Beograd, na kojoj je prisutno 26 od 49 odbornika, izabrano je...

 • Zornjaca 

  Covek poziva da pored njegove porodice i sve stranke budu u vlasti.Tako da opozicije nema.A ko ce da ih kontrolise?Da se "smejem"da ne bih "plakala".Totalno ludilo.Lokal nije drzaua,ali i tu se rade velike prevare .Ako su svi vlast,ko je opozicija?Gradjani!Sapicu,jesi "genije"u negativnom smislu.Aman covece?!!!

  Odgovori
 • Ilija Čvorović 

  Ma, Šapiću i sa crnim đavolom ako treba samo da aždaja zvana SNS ne proguta sve što joj je zapalo za oko! Jes da nisi nešto Bog zna kako stručan kadar, i da si se očešao za titulu "dpktora", i da si nam otkrio novu zemlju pod nazivom :NAMBIJA!? Ali, nema veze, sve Ti praštamo, jer si pokazao da si ipak VELIKI ČOVEK kada si dao sve one tvoje silne zlatne medalje na aukciju za pomoć bolesnoj deci! To je čin zaista vredan aplauza i divljenja! ČOVEK SE PAMTI PO DELIMA A NE PO REČIMA!!!

  Odgovori
 • vlast i samo vlast 

  Jadna li je zemlja i narod kojeg predvode ovakvi političari i stranke.

  Odgovori
 • Mića 

  E moj Gi ,ja ga znam još kad je kao dete došao u Partizan zajedno sa Ćirićem.On se toliko laktao ali bukvalno i bio toliko uporan u laktanju da je za nas pionire Partizana to bilo neverovatno.Posle je otišao kod Šefikovog oca koji je tada uložio u V.K.Bečej i postao prvak i dalje najbolji igrač sveta....neznam šuter šta li,ali ta kako sam uviđaš umišljenost nas je koštala Olimpijske Atine i to tako da im se ceo stadion smejao u finalu...a ja sam znao da svaka umišljenost ima granica ali ni najgorem ne bih onaj trenutak poželeo ..

  Odgovori
 • bravo 

  On je jednostavno čovek koji će se baviti zdravim temama za društvo...iako napravi neku glupost zbog svoje nestrucnosti, opet je bolji od onih koji to rade namerno iz koristoljublja

  Odgovori
 • Ileadan 

  Svaka cast Sapicu Covek je nespretno usao u politiku, neiskustvo ga saseklo na pocetku, ali pokazuje da je covek. A sns-ovci pokazuju kakvi su ovde, ili njihov ili niko. Vucica tamo izgleda najbolje znaju. Jeste da se lokalna vlast en moze odvoiti od drzave, i da moraj da saradjuju, ali lepo ej kad znas da nemas svud abagru.

  Odgovori
 • Делије КНН 

  Циркус (читај; договор) се наставља...

  Odgovori
 • Strasno koliko je on umisljen

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti