DŽEJSON BORN (FILMSKA RECENZIJA)

video 15

Ubedljivo najbolji akcioni triler koji je do sada viđen na bioskopskim platnima u ovoj godini, saznajte i zašto!

 • Čembrlenov Born je VRHUNSKI 

  Jedini vrhunski Born je onaj u kome glumi Ričard Čembrlen, radnja i zaplet vrhunski i realan, akcija, neizvesnost, dovijanje, fenomenalan film. Od ovog serijala nisam ni očekivao Bog zna šta jer onu fizionomiju meta Dejmona ne mogu ni da smislim. Niti je čovek za tu ulogu nit mi se sviđa njegova "gluma". Čovek je za uloge tipa Talentovani gosp Ripli i slične. Nekakav knjiški moljac, gde on da glumi Borna, zaista svašta. Da ne pominjem da je njegov glumački talenat neuverljiv i sporan. Doduše, imao je 1 dobar film, u pitanju je pomalo naučna fantastika gde glumi političara u pokušaju tj kandidata. Ali, šta očekivati tj kakvu recenziju od osobe koja najdosadniji i najgluplji ikad film iz serijala o 007 oceni kao dobar ili odličan!?

  Odgovori
 • Miloš 

  Film prosjek 5/10 maksimalno, malo lošije u odnosu na prve filmove. Odgledaš i zaboraviš dok za par godine ne bude na TV-u pa ga ponovo odgledaš. Ocjena film kod autora recenzije mi toliko ne smeta koliko sledeće: *"(TV verzija sa Ričardom Čemberlejnom iz 1988. godine nema veze sa filmskim serijalom)" - Pored toga što je pomenuti Tv film 100 puta bolji od serijala, kako nema uopšte veze? *"...kada je Dag Liman prvi put doveo Meta Dejmona da oživi lik iz poprilično bezveznog romana Roberta Ladlama" - o majko mila, "bezvezan roman"?! Šta li gospodin autor recenzije čita?

  Odgovori
 • Nemanja 

  Gledao sam film pre nego sto sam procitao ovde kritiku. Opis filma jednonm recju je - ocaj. Ali zaista, toliko bezidejno, toliko plitko da nemam reci koliko ovaj film nema veze sa vezom. A usao sam ovde samo da proverim sta ce da kaze Bible, da li ce da potvrdi moju teoriju da uvek blati dobre filmove a za sljam govori kako su to remek dela. I gle cuda, Bible je u elementu. Kaze najbolji akcijas u ovoj godini. hahaaha

  Odgovori
 • blazaa 

  U odnosu na ranije serijale ovo je za mnogo lose izdanje Sada Jeson Born koji se ima novaca na svakom koraku( sefu po svetskim bankama ) isti taj novac zaradjuje na ulicnim borbama ( fora iz filmova o Rambu ) Born deluje potpuno neuverljivo i nepouzdanao u sebe sa manjkom tehnicke spretnosti (slucajno uzima uradjeje za pracenje ,dobija ajfon na koriscenje, prpousnice na aerodromu.... suprotnost od lika koji je glumio u Bronova nadmoc)....Oslanja se na sve druge umesto na sebe.... Pored toga fizicki izgled samog glumca je blagi uzas ( kao da nije imao sna mesec dana)..... Moja ocena je minus jer je ovo ipak Metov Born i trebao je mnogo vise da povede racuna o fimu Jedno je sigurno , saga se nastavlja pozz

  Odgovori
 • Slobodni Radikal 

  Sramota da nije bilo komentara Tarzana i vrlo čudno da nema komentara The suicide squad.

  Odgovori
 • Mikeli 

  Tarzan je stvarno đubre od filma. Nedostojno legende kakav bi Tarzan trebao da bude. Odred otpisanih će sigurno biti u kolumni, i naravno da ce Miško da napljuje.

 • Nole 

  Born solidan ali nije to to kao prethodni djelovi... Misko jedva cekam da vjerovatno ispljujes suicide squad jer znajuci tebe ne moze ti se desit da nahvalis pa da te oducim u poznavanju materije kao na Betmena... Pozz misko "profesionalni" kriticaru

  Odgovori
 • Steeler 

  Old school akcija u 2016. Meni je leglo. 5/5

  Odgovori
 • DjoleM 

  Aman covece, postoje i drugi filmovi a ne samo americki blokbasteri!

  Odgovori
 • Killshot 

  Samo lupajte minuse, i tovite se mekom i koka-kolom. Jutros sam pokušao da odgledam Mehaničara: Uskrsnuće i smučilo mi se posle deset minuta besmislene akcije. Naravno, dalje nisam ni gledao. Sramota za Statama da onako đubre od filmova snima pod stare dane. Da ne pričam o Central Intelligence, ali Rock je oduvek i bio dickhead i od njega se ništa bolje nije ni očekivalo. Holivud je pukao i proizvodi filmove za maloumnike. Šta ću vam ja ako se sami pronađete u ciljnoj grupi.

 • Killshot 

  Ovde samo američko đubre ima prođu. Pokusaj da se setiš kada si u bioskopu poslednji put video spektakularnu najavu nekog filma van engleskog govornog područja. A da akcione filmove može da prati ozbiljna radnja najbolje pokazuju ruski Paragraf 78 i brazilski Tropa de Elite. Ovo što Holivud štancuje deluje, u najmanju ruku, smešno.

 • Dacif 

  Radnja filma je solidna. Medjutim nacin na koji je sniman film (kamera koja se mrda nekontrolisano) je unistio svaki pokusaj da mi se film dopadne. Toliko.

  Odgovori
 • Dacif 

  Ono sto mi kod vas, Misko, smeta je da kad se vezete za jednog reditelja sta god on uradio vi film hvalite (i obratno). Jos se nije desilo da vam se 2 filma odredjenog reditelja nisu dopala ali da vas odusevi sa 3. To je los pristup i po teoriji verovatnoce za filmofile nemoguce.

  Odgovori
 • Milan 

  Ne bih se slozio. Mozda mu se jednostavno ne svidja stil nekih reditelja. Meni se, na primer, ne svidja Kusturicin stil. Jasno je meni da su mu skoro svi filmovi vrlo kvalitetni, i ne osporavam to, ali ako me neko pita koliko su mi se dopali, na skali od 1 do 5 vecina bi dobila 2-3.

 • mare 

  moram da se složim sa tobom!

Dodaj komentar Svi komentari 15
Sve vesti