Lazić o Cedeviti: Biće to teže nego što se misli

12

Borbeni košarkaš Crvene zvezde upozorava da rival iz Zagreba nipošto neće želeti da počne sezonu skorom 0-2.

 • Igor 

  Dosta navijača Zvezde traži pojacanja, da li treba da idemo u minus, da trošimo više nego što imamo!? Valjda postoji neka procena u klubu, da li mladi košarkaši imaju potencijal, valjda oni treba da dobiju šansu u nekom trenutku, u protivnom, šta će nam omladinska škola, ako ti igrači neće dobiti šansu u Zvezdi, da bi samo prićali kako imamo odlične mlade igrače!? Trebalo je zadržati Kinzija, ne vraćati Dženkinsa, uz ovo što imamo sad, još jedan dobar igrač uz Kuzmića i to je to.

  Odgovori
 • KK Mutant Zeleznik 2011 

  Gubi mutant.

  Odgovori
 • Franjevke Jug 

  Zastava glodara je bila Delije ima 25-30 godina, sada na Jugu imate grupu Janicari ko sijo mali, nemoj brukati sebe vise.

 • Delijakonjanikturski 

  Tako je panteru,Turci izmislili rec samo za Srbe,oni su bili odusevljeni srpskim vojnicima,ahhaaahhaaa,kakav si ti indijanac. Delija=turska rec-prevod-turski konjanik! Nikakve veze sa Srbima! Ra rezimiramo-nosite ime navijaca po turskoj reci.Tacka.

 • 32 Zagorska divizija 

  Slinavac,,evo ja cu tebi da objasnim sta tacno znaci rec DELIJA !!!! Rec DELIJA jeste Turska rec,ali NIKAKO NE ZNACI konjanik turski. Rec DELIJA je nastala iz reci DELI sto znaci LUD !!!!!!!!!! Rec DELIJA su Turci koristili za nekog ko je bio LUDO HRABAR !!!!!!! A u nasem jeziku je ustanovljena bas zato sto su oni nase junake nazivali DELIJAMA !!!!!!! jer su bili LUDO hrabri !!!!!!! Kao sto mi kazemo za nekog ko uradi nesto veoma hrabro "vidi ovog LUDAKA ne preza ni od cega" !!!!!!! DA LI SI RAZUMEO SADA ?!?!?! P.S. Slinavac,meni ne treba google da bih nesto ZNAO. Mozda si ti primerak onih " KO NEMA U VUGLA MOŽE DA GUGLA "!!!!!....sta bi ste vi mladi balavci rekli.!!!!!!!

 • Delijakonjanikturski 

  mladi panteru,ne treba biti previše bistar pa da nadjes šta znači DELIJA. Samo se teši da u toj reči ima reč srpski,pre će biti turski jer je to turska a ne srpska reč. Uzmi rečnik,ili guglaj,panteru mali,ne budi pglu

 • 32 Zagorska divizija 

  @delijakonjanikturski!!!!! Slinavac,Delija ISKLJUCIVO ZNACI SrpskiJunak !!!!!!

 • Janicari Jug 

  Vratite se franjevci u drzavu osnivanja, Antini podanici!

 • Delijakonjanikturski 

  Naravno da je MUTANT! Sta je sporno?FMP+zvezda=mutant. Stjepana Supanca 15a je adresa,kakva bre zvezda,Partizan-Humska 1-ODUVEK!!! Panteri.mislite o tome,hehehe

 • Nikola Najveći Delija 

  evo mali kompleksaš...Sa 100 nikova

 • Vladina keva 

  Ja i tvoj tata smo izgleda napravili mutanta...

 • 32 Zagorska divizija 

  KK MUTANT ?!?!? Klub koji je osnovan u hrvatskoj,doveden u Beograd dekretom Tita,Tudjmana i ostale hrvatsko-komunisticke svite,na kratko bio sa sedistem u Laktasima pa ponovo vracen,igrao 50ak godina u hali sportova pa onda naprasno prebacen u hali Pionir,promenio nekoliki imena,promenio izgled grba,promenio boje iz osnovne crveno-plave presao na crno-bele ..... !!!!!! I ti i slicni tebi imate obraza da pricate o "mutantu" ?!?!?!

Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti