Danas je NAJOPASNIJI DAN u godini (ANKETA)

6

Najveća verovatnoća da vas partner prevari je upravo danas, 9. januara. Pazite šta radite. Ili, obratite pažnju na...

 • Eki-Mačkica za ovog ja 

  Molim lepo.Molim i drugi put.Nema na cemu srce da mi zahvaljujes.Ja samo kazem ovoj ostavljenoj sve onako kako zapravo i jeste a to je da si ti izuzetno jako inteligentan,dobar iskren,posten,savremen,moderan itd decko iako si mene par puta vredjao u jednim od tema u prosloj 2016-oj godini govorivsi mi da sam nepismena,te musko sam te ovakva sam te onakva sam itd itd itd ja ipak ovoj Ostavljenoj preporucujem joj i predlazem joj da okusa srecu stobom tj da zapocne ljubavnu vezu stobom nece se pokajati dobar si ti decko dobar a Bogami si isto takodje dobar i u sexu. ja koliko imas ti godina.odakle si i jel bi me sexao a srce? Odg.

  Odgovori
 • Eki-Mačkica 

  Ovo je po meni po mom misljenju cista glupost.Ajte molim vas.Pa varalica osoba koja vara i koja je rodjena da vara ta osoba ce prevariti voljenu osobu i drugim danima u godini a ne samo 9.Januara.A ti Ostavljena probaj i budi u vezi u shemi sa ovim pod nikom ja.Dobar je on decko on te nebi ostavio i prevario 100%

  Odgovori
 • Ja 

  Tako je mackice,hvala ti na lepom misljenju.Dobar sam nego sta,nek vidi ta ostavljena sta joj je ciniti,i ja sam ostavljen.

 • Ja 

  Ja te nebih ostavio.

  Odgovori
 • Ostavljena ja 

  Mom neverniku je svaki dan bio 9.januar, takav se rodio!

  Odgovori
 • Ostavljena ja da dodam 

  Ali, neka je on ziv i zdrav.jos dugo, dugo! Uvek mozemo kafu da popijemo i cujemo se, razumna sam ja osoba. Takav je, i gotovo!

Dodaj komentar Svi komentari 6
Sve vesti