Stižu bolji dani za srpsko zdravstvo

5

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar o planovima za školovanje nove genracije stručnjaka koji će "razmišljati...

 • Nele 

  Stanje u zdravstvu je katastrofalno što se tiče lečenja pacijenata. Zakazivanje termina za hitne slučajeve od mesec dana do šest meseci. I kad kojim slučajem docekaš termin ili se pokvario aparat ili doktor ne radi. Jer naravno zbog male plate mora da radi privatno. Na žalost većina doktora se bavi politikom...

  Odgovori
 • 62 

  A za pacijente?

  Odgovori
 • SkZ 

  Kako Vas gospodine Loncar nije sramota da ovako nesto pricate? Zasto otkaze redom dobijaju redom ljudi koji nisu clanovi partije? Zasto osobe koje imaju osnovnu skolu, zavrse u NS srednju medicinsku za par meseci i dobiju momentalno posao pored onoliko sestara na birou? Zasto osobe koje nemaju veze sa vezom, koje su zavrsile neke sumarske skole, na isti nacin dobijaju diplome i odmah dobijaju poslove opet pored par hiljada sestara na birou? Zasto ste slagali kada ste rekli da niko od medicinskog osoblja nece dobiti otkaz, vec samo cistacice i ostali? Ovo su samo neka od pitanja, ali naravno, to Vas ne zanima. E, zato svi redom i idu u Nemacku, Austriju...zapamtite ovo, za 4-5 godina, narode Srbije, nece imati ko da vas leci...ups, greska, bice sumara, trgovaca, cistacica itd.

  Odgovori
 • míšo 

  skz u pravu si sve! moja necaka sa visom medicinskom pedijatrijskom (radiolog) dobila otkaz u decijoj bolnici u NS zajedno sa jos 21-om sestricom jer je ministar rekao da ima viska zaposlenih!

 • lola 

  Nepodnisljiv je ovaj covek, bas kao i stanje u zdravstvu.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5
Sve vesti