Pobegli od ubijanja, sad se bore sa zimom

photo 5

Španac Markos Moreno predstaviće izložbu fotografija "Izlet u slučaju opasnosti" u Insitutu Servantes u Beogradu....

 • Петар 

  Хладно, али стандард....

  Odgovori
 • Povrachachu 

  Mogli su u Arabiju, Tursku, Emirate tamo je toplije. Ko je sazaljevao nase izbeglice koji nisu bili teroristi kao ovi. Medju ovima ima ljudi koji su vise civila ubili od najgorih zlocinaca u Drugom svetskom ratu.

  Odgovori
 • Kalimero 

  Sve sam dezerter, kukavica i ubačeni ISIS. Kakve veze Pakistan ima sa bežanjem od rata? Gde su deca, žene? Kakve veze ima put od 4000km sa spasavanjem žive glave i bežanjem od ratnih dejstava i to baš u Evropu i isključivo u najbogatije zemlje? Nekad mi je bilo žao ovih ljudi, sada kada sam skapirao priču baš me zabole. Nemojte više da nas smarate sa ovom pričom. Sve ih treba proterati nazad, neka se bore smradovi za svoju zemlju i svoju decu.

  Odgovori
 • Zornjaca 

  Strasno je i psima lutalicama po ovoj zimi na ulici,a kamoli coveku.Ali jedno da razjasnimo.Nije im Srbija kriva za njihovu sudbinu.Vec amerika ,engleska,saudijska arabija i turska.Oni treba da ih zbrinu,jer se strasno brinu za ljudska prava.Bogati su dobri na recima a ne na delu.Smrzava se moje komsinice majka u stanu,jer su joj iskljucili struju zbog duga,a ona je socijalni slucaj.To je "civilizovana i pravna"drzava.Ko nema,neka umre.Tako su i izbeglice ostavljene od bogatih da umru.Sem nemacke,ali to je soroseva buduca vojska,protiv Rusije.Ni merkel nije humanitarac,vec po americkoj direktivi radi.Opet ce nemacka u boj na Istok.Hitler nije "resio"istocno pitanje.Pa ce Muslimani najamnici biti topovsko meso za Rusiju.

  Odgovori
 • Oo 

  Mislim da su Rusi sada spremniji nego ikad. Putin je preozbiljna glava!

Dodaj komentar Svi komentari 5