Baš je skroman ovaj Mejveder...

11

"Ako govorimo o tragu koji je ostavio iza sebe, Ali je daleko ispred svih, ali ako govorimo o priznanjima i toku...

 • A.V. 

  Gledati to kroz novac je besmislica. Ali boksovao pre 4 ili cak i 5 decenija a ovaj zavrsio karijeru sad. Zamislite koliko bi tek Ali zaradjivao danas. A tek je besmislica da se jedan mali petlic uporedjuje sa bokserima teske kategorije. Ja uopste ne tvrdim da je Ali najbolji, ali tvrdim da je jedini pravi boks u super teskoj kategoriji

  Odgovori
 • Tomash 

  Tebe je razbio grande Pakjao, ali to nećete da priznate.

  Odgovori
 • Martial Arts 

  Najveći borac a trebaju mu ova tri džina pored njega da brane. Ne sećam se da je Ali šetao tako..

  Odgovori
 • Martial Arts 

  Ali je bio predstavnik boksa svog vremena, takva brzina i snaga i koordinacija još uvek nije viđena. On je učinio boks lepim, čak prelepim za gledanje. On je radio ono što malo koji bokser danas radi: IZBEGAVAO JE UDARCE, iako ga to nije baš spasilo od bolesti. Mejveder je predstavnik današnjeg boksa. Nema te lepote od ranije, samo uđu u ring i udaraju se dok jedan ne padne, sve se vrti oko novca i slave. Da, i u Alijevo vreme se to gledalo, ali jednostavno je sve to bilo lepše nego danas. I kako njih dvojica mogu da se porede?!

  Odgovori
 • Goran 

  Ali je patentirao tehniku "rope a dope", u kojoj trpi nepotrebne udarce. Mnogi su ga kritikovali zbog toga, a svi se slažu da je zbog toga što je birao da prima udarce zaradio Parkinsona. A što se tiče lepote, nje danas ima koliko hoćeš. I lepote i tehnike i finese i svega, ali da bi to video, moraš da gledaš boks i da se interesuješ za njega, a ne na komentarima da pokazuješ svoje očigledno neznanje i neobaveštenost.

 • Matematicar 

  Poredi se sa Alijem?? Ali je bio sampion medju teskasima, gde nije lako ostati sampion ni mesec dana. A ovaj tip od metar i zelja da poraste sto je bio sampion u komarac kategoriji je prosto smesno..

  Odgovori
 • Ivan 

  Golovkin bi rasturio ovog klovna

  Odgovori
 • Walldorf 

  Flojd Mejveder. Ako ne najbolji, onda jedan od trojice najvecih svih vremena. Blizu milijarde na racunu. Neporazen, nepobediv, bez neresenih ishoda u 49. borbi. Osvajao titule u pet kategorija. Otisao u penziju zdravog uma i tela. Koliko se to moze biti posle visegodisnje karijere. Mnogo puta sam ga gledao i svaki put je publici znao da priredi nezaboravan sou. Uzivaj u penziji, majstore magicnog cetvorougla...

  Odgovori
 • NibirU 

  Jedan od trojice najvecih svih vremena?Roki Marcano-nepobedivi,Dzo Frejzer-najspremniji(Horor u Manili),Kasijus Klej-umetnik izbegavanja udaraca,Majk Tajson-teska ruka neizbezni nokaut,Lenoks Luis-raspon ruku neizbezan,Ivander Holifild-kolos resko oborivi......nemoj da si smesan stavljas ovog cirkuzanta medju legendarne glave.

 • Rade 

  Ne kaki 😒

 • milan 

  Kojim se boksom bavi ovaj cirkuzant od metar ipo.Zabraniti mu da spominje velicinu poput Alija.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 11
Sve vesti