Erotika u YU filmu - I deo: Osvajanje slobode

video 11

Da li ste znali da je Balkan bio mnogo, mnogo ispred Holivuda kada je reč o erotskim scenama u filmovima? Da li ste...

 • Vladimir 

  Nešto me zažuljalo kada sam prvi put pročitao ovaj tekst, još pre mesec dana. Ta izjava da više ne postoji "softcore", erotika... I onda mi pukne pred očima - svi oni "fashion" kanali na kojima non stop defiluju manekenke u donjem vešu, valjaju se u toplesu na plaži (mislim, manekenka ČEGA kad je u toplesu) pa to je sve taj softcore. I to sasvim bez priče, radnje... nego odma' meso, rođače. Dakle, ne da je umro, nego ima desetine kanala posvećenih samo tome. Dobro, bude i neka modna revija, pa nekih 30 sekundi neki dizajner kao nešto prozbori... A onda opet tri sata "hout couture swimwear" pa udri. In medias res, šta će kome uvod, razrada i kao neka priča?

  Odgovori
 • Istrazitelj 

  Vezano za Martina Scorsesea, u filmu Casino ima nekoliko "scena" između Nickyja Santoroa (Joe Pesci) i Ginger (Sharon Stone) koje bi se u najmanju ruku mogle nazvati - erotske. Znači, nije baš Martin Scorsese imun na erotiku.

  Odgovori
 • 1. Pandurovic 

  Po stoti put gledam film Divlje Senke ili Divlje Seme, kako je vec ispravno, i zao mi je sto se Jelena Zigon nije skroz skinula, ali u tome i jeste car umjetnosti, ne vulgarnost vec samo umjetnost, sto se tice Eve Ras da kad je bila mlada, ok, inace Oficir s ruzom i Ksenija Pajic wow ekstra je bila kad je bila mlada, generacija moja, ekstra izgleda i sad,proguglajte ;) Pokojna Neda Spasojevic steta sto nije duze pozivjela,mlada je umrla,pokojna Milja Vujanovic,jedna od prvih sto se skinula u YU filmu, nedostaju tu i Neda Arneric i mnoge druge,neke cak hrvatske i slovenacke glumice koje su snimale erotske filmove tog vremena,koje sam znao likom ali ne i imenom, jedva cekam nastavak :)

  Odgovori
 • snoopy @ milena 

  ne kapiras ti film i umetnost ;) ne kapiras ni ovu nasu trojicu genijalaca, a ni Almodovara, Bertolucija i Luja Mala ;)

  Odgovori
 • ata 

  U 21. veku na filmu se zene tokom seksa ili ne skidaju ili ostaju obavezno sa brushalterom. Muskarci nose kupace do kolena. New age konzervativci.

  Odgovori
 • milena 

  Ovo nije erotika vec jeftine ljubavne scene koje su kao malo ''slobodnije'' pa u Strastima Toskane koju gledaju deca u najudarnijem terminu svake veceri su scene eksplicitnije i bolje odradjene. Svaki spot Rihanne je provokativniji od ovog haha pazi erotika haah slatko sam se nasmejala

 • Balkan Boy 

  Odlicna kolumna. Mozda i najbolje napisana od svih. Jedva cekam nastavak.

  Odgovori
 • Žodra 

  Neda Arnerić, ubija koliko je dobra u Aloha Praznik K**vi! Kakva perverzija od filma, a ona prava kvalitetna Milfara!

  Odgovori
 • Toni Clifton 

  začuđujuće dobar film..

 • Serbia forever 

  A dom kulture 'Vuk Karadžić' mala sala? Prikazivale se 'istinite priče', a bilo je preko 10 nastavaka!?

  Odgovori
 • +41 

  ... Ma nikad nam nije bilo ravnih... Bar u ovome...

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti