FEST - recenzije Miška Bilbije

video 9

Kolumnista MONDA Miško Bilbija "secirao" je tri filma sa ovogodišnjeg FEST-a. Ne, nije kraj, biće ih još.

 • zoran jakšić 

  konačno realne recenzije.Mancester na moru je krajnje dosadan film hell or high water prosecan elle odličan

  Odgovori
 • Nole 

  Manchester by the Sea predijenjen ovaj Misko totalno zalutao u kriticare, Hell or High Water nije jasan, ne zna motivaciju likova a od pocetka filma mu je spominju, i sami kraj filma pokazuje zbog cega je sve odradjeno ali njemu nije jasno. Samo cekam da vidim kako ce vjerovatno da nahvali bla bla land najgori film zadnjih 10 god i da batalim da citam, a sto se tice Elle, Izabel je pokradena, najbolja zenska uloga ove godine. Kejsi zasluzeno.

  Odgovori
 • Drvo, zvano Kejsi. 

  "Manchester by the sea" je solidan, ali, slažem se sa Miškom, precenjen film. Ne razumem euforiju koja se digla oko Kejsija Afleka. Katastrofalan glumac. Čovek u krucijalnim scenama u filmu, žestoko podbacuje. Neću sad o tim momentima, da ne kvarim film onima koji ga nisu gledali. Da je Kenet Lonergan imao Hoakina Finiksa u glavnoj ulozi, ovo bi bio američki film decenije. "Hell or high water" je dobar film. Zanimljiva radnja, glumački odlično izvedena. Džef Bridžis rutinski iznosi svoju ulogu, a pred kraj filma je fantastičan. Ben Foster je fenomenalan. Izabel Iper je trenutno najbolja evropska glumica. Zaslužila je Oskara za ulogu u "Elle". Mada, ne treba komentarisati odluke američke akademije, koja je dala Oskara "Moonlight" i Kejsiju Afleku. Žestoka sprdnja. Miško, da li je moguće da niste gledali "Lion"? Napišite recenziju o najboljem filmu prošle godine. Kejsi Aflek može da gleda malog, šestogodišnjeg Sanija Pavara u tom filmu, i da nauči nešto o glumi. Pozdrav.

  Odgovori
 • Nole 

  Najbolji film prosle godine je Hacksaw Ridge

 • Draža 

  Nije vodoinstalater nego domar ili nastojnik kako se već kaže janitor.

  Odgovori
 • Steve G 

  Drz se ti, Bilbija, marvelovih filmova. Eno, Doktoru Strejndzu nemoguce naci manu, a Hell or High Water i Manchester by the Sea kao nejasni zato sto ti se ne otkrije sve u prvih 15 minuta filma! Doktor Strejndz smece od filma... Garant ti je Majkl Bej omiljeni reziser...

  Odgovori
 • Batsss 

  Doktor Repeticija? Ma haj'te molim vas, pa to je najbolji film ikada snimljen u Univerzumu (Univerzumima, to jest, rekao bi Doktor). Pa svi filmovi koje Miško kritikuje pokupiše Oskare. Uključujući i, paz' sad ovo, Suicide Squad.

 • Goran 

  Da li ce konacno neko sa nasih prostora da napise recenziju novog Kusturicinog filma?

  Odgovori
 • JM 

  Politika

Dodaj komentar Svi komentari 9
Sve vesti