HOROSKOP

Koje cveće će oduševiti ženu u znaku Ovna, Bika...

14

Ako ste danas planirali neku damu da obradujete cvećem, ali niste sigurni šta bi joj se dopalo, pogledajte šta "kažu...

 • Rajko 

  Moja devojka je strelac i ona je vestica

  Odgovori
 • Za fontana forever 

  Nekako sam uspeo da prevedem ovaj jezik na kojem je napisan komentar. Da nemaš možda 7 godina? Strašno! Ne zanima me tvoje mišljenje, pošto vidim koji kapacitet mozga poseduješ. Kažeš kompleksnost ženskog bića? I to je opravdanje da budu onakve kakve ne bi trebalo? Pa onda treba da sve budu katastrofa?! To nije kompleksnost nego NEOBRAZOVANJE i vrhunski LOŠ I SLAB KARAKTER! Poznajem ŽENE koje su ispred ovih današnjih POSRNULIH milion svetlosnih godina. Pozdrav za sve žene koje koriste svoj INTELEKT za pametne stvari i tako unapređuju svoje OBRAZOVANJE.

  Odgovori
 • Devica 

  Ja obozavam karanfile!I boje i izgled i opojan miris!Nekada izuzetno cenjen cvet neopravdano je dobio status grobljanskog i ulicnog jeftinog cveta!

  Odgovori
 • Makica 

  Za skorpiju nije tacno,volim gladiole.

  Odgovori
 • micy 

  Ja kao vodolija uopste ne volim cvece jer mi nije prakticno. Svaki drugi poklon dolazi u obzir, bilo cokolada, lak za nokte, olovka za oci ... nesto sto mi necemu koristi. Govorim u svoje ime.

  Odgovori
 • Fontana Forever 

  i ja kao duplu jarac kazem upravo to kurija sibica u sjajnom papiricu je korisno i lepi samo lepi u trajanju od dva dana nikad moj uzbor

 • Moja Micy 

  Kako da ne voliš cveće? Pa to je romantika a i simbol nežnosti. Žena je kao cvet, ako joj se ne poklanja pažnja ona vene. Naveo sam sve u ovom komentaru "cveće malo sutra", kako su danas izvrnute vrednosti. Zato tako i razmišljate, jer vam ispiraju mozak. Treba i cveće i naravno pored toga još neki poklon. Možda si mlada, možda nisi načitana, ne ulazim u to, ali svaka prava žena treba da ceni cveće koje dobije kao poklon. To je simbolika nežnosti stotinama godina. Vaši komentari pokazuju da svet tone u materijalizam, ali totalno. Misliš da je dobro da sve žene prestanu da vole cveće? Pa šta onda ostaje u ovom tužnom svetu, u šta se onda pretvaramo? Postoje životinjske vrste pored čoveka koje vole cveće, koje imaju emocije. Ali znam da ovo verovatno uzalud pišem, jer ne mogu da ti prenesem moj pogled u vezi ovoga. A možda i ti nekada stekneš ovu mudrost i ovakav pogled na svet, moja Micy.

 • Podgoricanka 

  Slazem se,kod mene je ista stvar.Kada mi pokloni cvijece kao da mi samar opali 😄Nego naucio je vise pa nema problema.

 • Cveće malo sutra 

  Idealan poklon je knjiga od pisaca kao što su: Remark, Singer, Flober ili Hese. Mnoge umru a da nisu pročitale nijedno delo od ovih svetskih velikana. A umislile su da neke super ženske? Tuga i žalost, to su one. Bitno je da znaju da opaljuju selfi i slikaju labrnju, da vole lokanje i koriste narkotike, da idu u klubove, splavove, kafane. Vucanje i prostituciju, tetovaže i pirsinge, dronjke i rite koje nazivaju modom. Uzori im izopačene svetske zvezde kojih ima bezbroj. Inteligencija svedena na nivo kokoške a možda i niže. Pa zar je to današnja ŽENA ili DEVOJKA?! Gde vam je ono osnovno svake osobe: DOSTOJANSTVO! Dokle da ponižavate ŽENU kao ljudsko biće?! Znam da ovo izgleda kao da ne volim žene, naprotiv. Baš zato što ih volim više od svega pišem ovako, pošto sam ogorčen. Svaki dan gledam kako doživljavaju sudbinu Titanika i to me boli. Moja poruka za kraj: Molim Vas odbacite sve ovo gore navedeno i vratite ženama DOSTOJASTVO dok još niste skroz potonule! Srećan Vam 8. mart. Vaš brat iz Republike Srpske.

  Odgovori
 • Hvala brate 

  Divan ti je komentar za fontanu forever, prvo, ne mogu da verujem sta to napisa, zanemela sam, naravno, od gadjenja, a drugo, zanemela sam od tvog komentara, naravno,od odusevljenja, ne mogu da verujem da takvi, objektivni i pametni, normalni umovi, jos postoje medju nama! Hvala ti!

 • Fontana Forever 

  vidim da ste vi sve navedene naslve procitalu te vam je jasna kompleksnost ljudskg bica u ovom slycaju zene hmmmm

 • Jelena 

  Remark, Cronin, Baranin, Hemingvej, Hese. Omiljena "Sto godina samoce", " Znakovi pored puta".... " Carica Mara", " Zelena čoja Montenegra".... Mnogo lepih naslova za pokloniti...

 • Hvala brate 

  istina je sta si napisao, ali nisu ni bas sve zene takve, a za dostojanstvo se borimo kao i svako od vas, ali i vi nam ga ne oduzimajte, nego nas postujte i budite nam podrska i oslonac.

 • Srecan 8.Mart 

  Istina je da sta god da Im se uzme-zene su nezadovoljne

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 14