Krvnici Srba pušteni da šetaju Splitom

7

Bivši šef splitskog Vojno-istražnog centra "Lora", Tomisllav Duić, i vojni policajac Emilio Bungur, koji se terete...

 • keja 

  Krvnik Ovčare drži predavanja po razno raznim tribinama, kod nekoga zločinac kod drugoga heroj. Što okrutniji to poštovaniji. To je zbilja ovih prostora...

  Odgovori
 • Stara kuka 

  @keja Ma idi sta nam naprica. Koliko je Srba pobijeno od okupatora? Koliko je Srba pobijeno u logorima? Turci, Autrougrai, Bugari, Hrvati...Uhvatio se Nedica a sta cemo za logorima za decu, Jasenovac, Jadovno, Stara Gradiska, Kozara, Prebilovci, Klepci...pa u posednjem ratu ste se izivljavali nad Srbima u Posavini i Krajini.Trudne Srpkinje ste bacali u jame Hercegovine sa decom. Verovatno je sve to laz i mitomanija, a? Samo ko nije ziveo sa vama ne zna kakvi ste. Jel ti poznata pesma Jasenovac i Gradiska Stara to je kuca Maksovih mesara? Izmislili ste posebno oruzije srbojske za ubijanje jednog naroda. Svaki dan vicete ubi Srbina i Srbe na vrbe, te pisete one bolesne grafite. Jel vam dirao neko Hrvate u Vojvodini i Crnoj Gori 90 tih godina. Odgovor je NIJE. A sta ste vi Srbima radili svaki put kad je vam je pala saka? U kucicu.

 • keja 

  Stara kuka, U kolovozu 1942. vlada Srbije na čelu sa Milanom Nedićem objavila je da je Srbija – judenfrei („čist od Židova“) prva u Europi. Poimenični popis žrtava logora Jasenovac, objavljen u Beogradu 1997., navodi 10.521 Židova ubijenih. Do kraja rata, od 16,700 Židova u Srbiji i Banatu, 15,000 je ubijeno. I jedan ubijen je previše ovo su podaci da nitko nije nevin i da svatko treba prije nego što zaviri u tuđe , pogledati u svoje dvorište... Nabijati krivnju jednom narodu što su radili pojedinci samo je u službi politike i predstoječih izbora...

 • Stara kuka 

  @keja Kaze pripadnik jedine nacije u istoriji ovecanstva koja je imala logore za decu. Jasenovac, Jadovno, Stara Gradiska, Kozara, Prebilovci, Klepci...jame, vrbe, logori...vi ste najveca sramota. Pokri se usima i u kucicu.

 • Nikica 

  Tako to rade ozbiljne drzave. Moze ovde da ih mrzi 90% stanovnistva, ali nam Hrvati objasnjavaju kako se postuju ratnici, pa taman i kada su osvedoceni zlocinci i krvoloci.

  Odgovori
 • Mile 

  Neka i Srbija pusti na slobodu optuzene i osudjene.I sudac je sigurno dolazio u Loru sa se izivljva nad zatvorenicima skupa sa ovima.I mnogi drugi koji se sad prave da nista nije bilo.

 • Grga 

  isto to radi i vaša Srbija ... Ma sto ti zborim isti smo nikakvi

Dodaj komentar Svi komentari 7
Sve vesti