Pismo od kog se srce cepa - Aleksi za rođendan

15

Aleksa Janković iz Niša je pre šest godina počinio samoubistvo posle višemesečnog maltretiranja vršnjaka. Danas bi...

 • Mile pfc 

  E da sam ja roditelj tog deteta,ja bi ovoj trojici odavno presudio...kakve bre sudije,kakav ukor.Oko za oko.

  Odgovori
 • Lili 

  Nažalost u Srbiji vlada apartheid ! Srpsku djecu mogu da ubijaju pripadnici nacionalnih manjina i nikom ništa?! Gdje to idemo???

  Odgovori
 • Gojko Aleksinac 

  Ostavite jadno nesrecno dete da pociva u miru. Ako niste umeli da ga spasete kao roditelji a MORALI STE jer postoje druge skole, MORALI BI da zacutite i da prestanete da njegovu nesrecu i privatnost razvlacite po netu i novinama zarad medijske paznje. Neka mu je laka zemlja, a nasilnicima kazna.

  Odgovori
 • Nirvana 

  Kako se isplakah Boze dragi, koliko tuge i boli izrecenih u ovom pismu, kakva MAJKA nemam reci za ljubav koja nikad ne nestaje.Gospodjo izdrzite zbog onih najmilijih pored Vas. Aleksa, pocivaj u miru koji nisi imao na ovom svetu.

  Odgovori
 • zux 

  Ovo mnogo boli...čitam pismo i izbjegavam misliti o intezitetu boli koju osjeća roditelj kada mu "otmu" dijete, najvoljenije biće...badava, opet se naježiš i preplave te emocije koje ti natjeraju suze na oči i tupi bol u želucu...nadam se da su sve Alekse sada na nekom boljem mjestu, iako mi je teško povjerovati da postoji bolje mjesto od roditeljskog zagrljaja i toplog doma...neka ti je vječni spokoj duši Aleksa, a tvojim roditeljima želim snagu i da tvoje sestre izvedu na pravi put...

  Odgovori
 • dac 

  Pamtili bi me i deca koja su ucestvovala u tome,a i roditelji ...

  Odgovori
 • Vase Ime 

  Posto su i te siledjije napunole dvadeset godina, sad nek izvole da odgovaraju za sve sto su uradili. A i roditelji te dece neka budu novcano kaznjemi.

  Odgovori
 • Nirvana 

  Ma sta novcano, ako Ste pratili celu pricu svi su oni ucesnici u zlostavljanju Alekse, ma u corku bre pa tamo probaj da nekog maltletiras do smrti, krezubi nasilnici i deca i roditelni i direktorka koja je uzimala lovu ma svi.

 • MadMax 

  I sta sada, ti neljudi sada imaju 20 godina i slobodno setaju ovom zemljom. Neko to sve odozgo gleda.

  Odgovori
 • MK 

  Strasno je kad se ugasi jedan mladi zivot, strasno je sve to sto se desavalo i desilo, strasno je sto se nije sprecilo da do toga ne dodje, strasno je sto roditelji tog deteta nisu mogli da spase svoje dete a morali su i za mene kao roditelja oni su najveci krivci. Svaki roditelj je najodgovorniji za svoju decu i za sve postoji resenje a sada prebacivanje krivice na drugog je bezanje od svojih gresaka od svoje krivice. Zvucacu nekom odvratno ali objavljivanje ovog pisma posle 6 god opet pokazuje nesto onom ko hoce da vidi. Mislite o tome

  Odgovori
 • Milica 

  Osećaju grižu savest. Uz svo poštovanje prema njima, nije mi jasno da dozvole da dete trpi maltretiraanje skoro godinu dana i ostane u školi, već posle par meseci kada su videli da ne prestaje trebalo je da ga ispišu iz škole ili ukoliko to nije bilo moguće bolje i da nije išao i da je obnovio godinu nego što je trpeo sve to. Ovo nimalo ne umanjuje krivicu nasilnika koji treba da trunu u zatvoru i direktorke koja treba da izgubi licencu za rad.

 • Nirvana 

  Al safunjate, pa ako Ste pratili pricu roditelji jedino sto im je preostalo da uzmu pravdu u svoje ruke i da pocnu da prebijaju nasilnike. Kako bi Vama bilo kad u skolu dodje cela cerga iz kraja i napadne Vas, a za iste skola dobijala donacije, jer romi su najugrozeniji u ovoj drzavi. Pohlepno drustvo je krivo za ovakve slucajeve.

 • aaaaa 

  Možda zvuči morbidno ali zapamtio bi me svaki roditelj one dece koji je učestvovao u maltretiranju deteta !!! ne smem da komentarisem više jel bih svašta rekao !!!

  Odgovori
 • Nirvana 

  Ma sta morbidno tako i treba kad ne reaguje onaj koga svi mi placamo.

 • PETAR . 

  Dzabe su sada pisma, Laka mu crna zemlja i pocivaj u miru .

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 15
Sve vesti