Donald pomešanih osećanja: Imali smo više sreće

7

"Kao profesionalac nisam zadovoljan ovom pobedom, niko ne voli da primi gol, ali kao igrač sam presrećan", kaže...

 • +41 

  Mislim da su on i Everton 2 najpožrtvovanija stranca i najbolja 2 zadnja vezna igrača u ovoj ligi.

  Odgovori
 • Savamala 

  Ako Rusi dodaju gas,lagano ce puci petarda u mezimicinoj mrezi.Pa i Borac Cacak vam je davao sest na sred pecurkane.A Cuka,haha,to je Kokeza lavirint,al polako mecka vec kuca,stize 2.april!

  Odgovori
 • Bojan 

  pa valjda ce nam se vratiti nas voljeni tole i opet cemo gaziti u tolesuper ligi kme kme kme :(

 • srednjosKolac 

  nisi se protiv Partizana ni video..

  Odgovori
 • Sigy 

  Samo gazi majstore, najbolji igrac ove lige ubedljivo. A mali mutavi grobosi neka se povuku u rupe,ne obracajte paznju na njih. Skoro citav vek su maltretitani, ponizavani,uvek drugi, uvek gledali u ledja. Kakav god uspeh napravili uvek su u senci Zvezde, kakva god ta Zvezda bila danas, uvek je brend, ime, simbol, institucija za takve. A price o namestanju su smesne, neka se konsultuju sa Mateusom, Bojom, Vasingtonom, Radovcima, Cacanima i ostalima. Malo im je bilo pa bi jos takvih titula. E pa nece da moze!

  Odgovori
 • FMP je preuzeo UGAŠENO i OSRAMOĆENO ime kkcz 

  kakav nesretnik, imali ste vi još jednu nameštenu utakmicu. Bruka.

  Odgovori
 • dr Zwitter 

  Nije on nesretnik, lepotane, on je pobednik! Aktuelni i budući šampion! Nesrećnici se osećaju i oglašavaju konstantno, i od muke i gorčine ne znaju više gde udaraju i kako da nađu spas! Potpuno su bez dostojanstva i ponosa, samo plaču i vrte jedne te iste fraze kao papagaji. Reči, koje nikoga ne tangiraju nimalo...Zvezda je šampion i ostaće tako. Jasno je svima ko će se i ubuduće radovati,a ko neprestano grcati i suze roniti.

Dodaj komentar Svi komentari 7
Sve vesti