Skroman Xperia telefon povoljne cene

photo 5

Sony je bez mnogo buke najavio novi model pametnog telefona, Xperia L1 sa, ne tako moćnim karakteristikama, ali sa...

 • Stefan 

  MT6737T??? Dajte ljudi,mi smo ovce za šišanje?? Telefon od mozda 200-300eur koji ne nudi ništa...

  Odgovori
 • bri 

  A šta treba da nudi, iskompleksirani nesretniče? Imam Xperia telefon, serija slabija i lošija od ove koju reklamiriju, koristim ga godinu dana i PREZADOVOLJAN sam.. Poptuno zadovolji moje potrebe kad je uređaj u pitanju.. Da mi je trebalo više, kupio bih neki bolji koji je x2 u rangu cena/kvalitet u odnosu na ovaj moj postojeći..

 • Aleksandar 

  Daj 800-900e za XZ Premium sada kada bude u prodaji, imaces sve najbolje specifikacije koje postoje trenutno na trzistu, imaces najbolji telefon i kraj price...Mora da skapiras da se ne prave telefoni od 800+ eura, nego da se prave i tzv. budzetskj telefoni za prosecnije korisnike. Nema svako da da velike pare na telefon, a prima 25000 platu...

 • Dejan 

  Za te pare,bolje kupiti Z 5 jer je mnogo jaci!

 • Mrsoje 

  Čuveni srpski nezadovoljnici i lažni stručnjaci. Dragi Stefane, Soni sigurno ima nameru tebe lično da prevari tako što je stavio u svoj nov jeftin model telefona čip koji tebi ne odgovara. Sreća što ti nisi naivan, pa će Soni zbog toga bankrotirati. Najbolji su ovi ljudi koji na osnovu reklamnih tekstova proizvođača čipova i telefona pomisle da je neki čip dobar ili loš. Da ne pominjemo to što nismo svi klinci kojima telefon služi za igrice. Kome se ne sviđa, neka ne kupuje.

Dodaj komentar Svi komentari 5
Sve vesti