Gotovo, čeka se sudija!

photo 9

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović potpisali papire za razvod, trebalo bi da završe proces u narednih sedam dana.

 • Maki 

  Kako kaže naš narod jedan se otego,drugi se protego ! BOLE TE UVO... TI SI RIBETINA I NEDAJ NA SEBE ! (iskreno ličio mi je Ljuba pametnije od onog prvog)

  Odgovori
 • Persida 

  Još jednom podrška za natašu i ako si ga ostavila. Kada muškarci ostavljaju to je kao normalno a kada žene ostavljaju ili pokrenu razvod, e tada žena ne valja, sramota šta bre misle ovde u Srbiji kada žensko pređe 25 već je zovu babom, a muškarci su frajeri i u 50 god. sramota, skasane dede idu sa klinkama a kada žensko pokuša da živi život e tada je nemoralna, loša i tako dalje i tako dalje. I ako si ostavila i onog prvog što sada cvili po tv. emisijama, kao on je bio ugrožen .........ma nema samo si ti loša, a oni ne vide kakvi su oni, MUŠKARČINE GRDNE sve sam kreten do kretena ......deri ih nato samo tako, deri te nabeđene švaleraše!

  Odgovori
 • Persida 

  Zašto toliko "dirate" ovu ženu, ja je podržavam....i ako se je razvela od onog prvog propalog sportiste i od ovog -MOMKA KOJI ŽENI RASPUŠTENICE, šta vam je pa ona je bolja i od onog prvog vaterpoliste švaleraša i od ovog nabeđenog rukometaša. Dokle više da blatite ženu KADA MUŠKARCI VARAJU VAMA JE TO SUPER i normalno, koliko je samo žena u Srbiji ostalo bez hleba i razbolelo se zbog muževa švaleraša-triperaša. Šta je mislio VATERPOLISTA da će da prevari svoju prvu ženu sa ovom pevačicom, pa da neće da dobije NAPLATU ZBOG PRELJUBE. Isto i ovaj drugi, mislio je da profitira na njoj kao i masa onih koji žene pevačice i švrljaju sa strane, šta je misle trošiće njihove pare i luksuz.......ne bato pevačice čuvaju pare, možeš samo šut u DUP. od njih da dobiješ, kad im napraviš dete više im i nisi potreban! I ako si ga ostavila ceni sebe, mogu samo da ti zavide ti tvoji bivši MUŽEVI "ŠVALERAŠI" GRDNI SPORTISTI PREVARILI ŽENE SA TOBOM pa sada hoće da ih neko sažali, deri ih samo tako!

  Odgovori
 • Milica 

  To Persido, nek si im rekla.

 • Pantić 

  Niko "ne dira" dotičnu. Ona je sam sebi dovoljna,i pomalo rodjenoj sestri,a i to je njen źivot. Prazna u glavi,duši,šarmantnog izgleda(ali polako godine,kafana,klubovi, enormne promene partnera,ostavljaju trag na njenom licu) izraźenom potrebom za dobrostojećim muškarcem nebitno kojih godina ! Sposobna očigledno za : Da u životu najviše udovolji sebi,naravno da će njenim zadovoljstvom biti i zadovoljna okolina (nju najviše intresuje ćerka,što je Ok kao i sestra Hristina) Žena koja polako menja svoju fizionomiju (naźalost,sa godinama to nas neumitno sve stiže),te posao kojim se bavi nikada o njoj nije pruźio sliku vrhunskog umetnika (jer da zna da peva i da je vrhunska u tome- NIJE). Ostalo joj je samo da se hvata za poslednju kompozociju u vozu,gde je u lokomotivi mašinovodja dobrostojeći tajkun,koji će je obezbediti za života,kako nju,tako i njenu ćerku i sestru. I to je "umetnost" (mislim treba znati i to) u kojoj se više i ne tako lepa Nata najbolje snalazi ! Sa srećom Nato,u odabiru novog partnera,ako to već nije i učinjeno.

 • 62 

  Mislim da je dosta pisanja o njenim razvodims

  Odgovori
 • Djole Grobar 

  Tako je Nale ajmo sad u razvrat na angro!

  Odgovori
 • srki 

  sve ti mogu oprostiti ali Ćazima nikako, najveca mrlja u zivotu lepe Nate

  Odgovori
 • Mrsav je njegov novcanik 😩

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 9
Sve vesti