Seksualna edukacija: Ministarstvo povlači knjige

10

Ministarstvo prosvete donelo je odluku da obrazovne pakete o seksualnoj edukaciji povuče iz upotrebe.

 • Jovanko 

  Ako, ako... Treba to.

  Odgovori
 • GEJ-LOBI. 

  Sta je uplasili ste jelda?hahahaha. Plasite se nas plasite se HOMOSEKSUALIZMA.hahahahahaha Nemozete pobeci od istine od gej lobija od homoseksualizma.Pod hitno vratiti seksualnu edukaciju u svim osnovnim i srednjim skolama i pod hitno uvesti predmet Seksualno obrazovanje kao obavezni predmet u svim skolama inace ako to ne uradite gej lobi ce krenuti i zapoceti ustanak i napravicemo haos i nerede izbice treci svetski rat.Mnogo smo jaki.ua ua uaaa

  Odgovori
 • @Decu Ne Damo! U životinjskom svetu je prisutan homosksualizam, to je činjenica. Protivnik sam ovog nakardnog priručnika. Knjigu treba da piše neko ko ima decu ili radi u vrtićima i školama i ko zna kako deca razmišljaju, a ne psiholozi koji su dobili diplomu i znaju sve u teoriji ali ne znaju u praksi. Videh neku sliku (ne znam da li je iz tog priručnika, ali u Danasu je prikazuju uz tekstove o ovom priručniku) gde se deci objašnjava da je zlostavljanje ako vas ostave same, ako vas iskorišćavaju (gde je nacrtana žena kako lakira nokte a jadno dete eto vuče metle i kantu),ako neko viče na vas, udari. Psiholog koji je to zaključio nema dodira sa decom i bukvalno uskraćuje svako vaspitno sredstvo. Premlaćivanje nije isto ako lupite detetu šamar pošto je krenulo da trči preko ulice. Vikanje i vređanje deteta nije isto ako povisite ton da bi zabranili detetu da uradi neku glupost, a sticanje radnih navika i traženje od deteta da pospremi svoje igračke i namesti krevet dok majka lakira nokte a otac gleda tv nije zlostavljanje, već vaspitavanje da čistiš za sobom. Što se tiče seksualnog obrazovanja potrebno je, ali ono treba da nauči decu kako da se zaštite od polno prenosivih bolesti, prerane trudnoće, i velikog rizika od abortusa u maloletničkom dobu, šta hormoni rade organizmu, koje promene su normalne koje se javljaju u pubertetu, a decu treba učiti da ne razgovaraju i ne odlaze sa nepoznatim ljudima i da grade poverenje sa roditeljima tako da mogu da im kažu ako im je neko prilazio i davao neprimerene ponude.

 • Bo 

  Ko ti drma kavez?

 • Decu Ne Damo! 

  Bicete zgazeni.Provalili smo mi , da je iza ovog projekta gej lobi, kao kuga, koja hoce da zatruje sve sto je zdravo i normalno.Kad si video u prirodi da bik skace na bika, ili lav na lava.Pa i zivotinje su cistije i pametnije od vas, bolesnika. Lecite se jadnici, a Decu vam Ne damo po cenu zivota!

 • Milos 

  Oce da provuku da su p.d.r. l.zb.jk. ok nedajmo to da nam urade

  Odgovori
 • iz sljivika 

  Okupite tim strucnjaka sastavljen od Stanije, Soraje, Pinkovih zvezda i zvezdica, Tijane huavej, Zmaja od cega god, i ostalih njihovih kolega i koleginica. Kad nam vec trujete time decu onda trujte do kraja.

  Odgovori
 • BAĆKO 

  Sexualno vaspitanje?Da se uvede;pod HITNO i RETROAKTIVNO!Na vrhu lanca SEXUALNO NEVASPITANIH PREDAKA nalazi se MOJA GENERACIJA i niko nije ostao SLEP KOD OCIJU.Ovoliko talasanje me navodi na sumnju da je vise u pitanju FINANSIJSKI nego PEDAGOSKI moment.

  Odgovori
 • majstore 

  ..ovde je bilo reči o poistovećivanju ljubavi sa homoseksualizmom, zato se povlači

 • PETAR . 

  Sta ce knjige o seksu, priroda je uradila svoje.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 10
Sve vesti