PORAZNA STATISTIKA: Svaki treći račun nije plaćen

7

Kompanije u Srbiji pokazuju generalno lošu praksu plaćanja, svaki treći račun se ne plaća na vreme, rezultati su...

 • Rea 

  Kakva drzava takvi i gradjani!

  Odgovori
 • Neko Iz Mase 

  Dobro je dok se placaju pa kad god

  Odgovori
 • Simke 

  I ja se ne računam u tu prevarantsku srpsku sirotinju, kao i gospodin pre mene. Kod mene je baš svaki treći račun plaćen. E sirotinjo srpska šta ćemo sa vama?

  Odgovori
 • Bojan 

  Ma nije valjda, pa kako da narod plati kada bandit otima deo penzija i plata, kako da se ne kasni kad imas 30000 i sledi vrtic za 2 deteta od po 5500, infostan od 12000, gimnastika od 7000, telefon-tv-struja od 8000,-to je vec 38000 a da ne pominjem suprugu koja radi za isto toliko, gorivo za auto koji retko vozim, hranu , treba decu izvesti negde, i jos gomila drugih dazbina i lopovluka, samo daj, daj, daj, daj, a da tebi daju i pruze nesto-Boze sacuvaj...Neko ima dzak para a neko nema hleba da jede, i sto je najgore sirotinja uvek na vreme placa svoje racune...

  Odgovori
 • Whicher-Undertaker 

  Upravo tako! Ovo je u suštini paradoksalna drzava gde je u Evropi nasjkuplje gorivo, hrana pa i dadzbine, a najniža primanja u celoj Evropi pa i šire mislim da je cak i u Albaniji veća prosečna plata! Ovde prosek naguraju direktori, stecajni upravnici, i one silne agencije koje nista ne rade, a sisaju drzavu i jos kad procitas u novinama kako burzoazija i tajkuni ne plaćaju struju čak je kradu, a i komunalije i nikom nista, a sirotinja svoje sve uvek plati i pre leba nece jesti nego neplatiti!

 • Jovan Repac Predsednik Plandista 

  Narod Srbije je lenj i ne voli da placa racune, sto je sramno

  Odgovori
 • Caru Carevo 

  Destog kada legne plata odmah poplacam sve racune i miran sam mesec dana...

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7
Sve vesti