Ovako izgleda telo posle carskog reza (FOTO)

5

Mnogi smatraju da carski rez nije "pravi porođaj", odnosno da se za tu opciju odlučuju uštogljene žene koje ne žele...

 • Ema 

  Ja sam imala porodjaj carakim rezom i istina je da je porodjaj 'carski' ali je zato posle porodjaja pakao. Uzasni bolovi, ne osecas stomacne misice, ne mozes da pomeris noge, a na sve to kao i sve ostale majke moras o detetu da brines - a ne mozes fizicki da ga podignes. Osecaj krivice i neadekvatnosti sto ne mozes o sopstvenom detetu da brines da ne govorim... Ne kazem da je laksi ili tezi ovaj ili onaj porodjaj, nego upravo to da ne treba donositi a priori sud o tudjem iskustvu.

  Odgovori
 • Felisiti 

  Ne znam, da li je bas tako, ali u vreme kada sam radjala svoje trece dete, prirodnim putem, na "carski" su po pravilu isle samo zene koje su imale vezu. Uz duzno postovane onima, koje su samo tako mogle da rode, nekako mi je ostala urezano, da su "gle" cuda, vecina zaposlenih dama u "Frontu" porodile upravo na "carski"... Komentar je suvisan, zar ne?

  Odgovori
 • Bitno je da je podigla ruku da se vidi tetovaza...

  Odgovori
 • Me Me 

  Niko ne zna tudju muku. Carski rez je jedna od najtezih operacija. Treba proci kroz to, pa komentarisati. Mnoge zene ni ne zele carski!

  Odgovori
 • Zena 

  Carski je mnogo tezi od prirodnog!Prosla kroz oba pa znam iz iskustva. Prvi, prirodni, katastrofa i tada kazem sebi, ako ikada budem drugo platit cu carski i cao, da se ne mucim ovako. Tako je i bilo, sa drugim platim carski i platim pakao...Sve je to divno, nema porodajnih bolova, zaspes a oni izvade bebu...ali kada se probudis pocinje igranka...i traje, traje, traje...oporavak jako tezak, bolovi uzasni, zlatili se porodjajni rekoh u sebi ali je bilo kasno 😐 Jos mi je epidural ostao ali neka pa u nekom drugom zivotu 😉

Dodaj komentar Svi komentari 5
Sve vesti