Marej: Nije dobro, ali izvući ću se

7

Prvi teniser sveta posle ranog poraza u Rimu priznao da se nalazi u lošoj formi, ali poručio da ne oseća pritisak i...

 • Jovan Repac Predsednik Plandista 

  Marej ti si legenda i car, bar placas porez svojoj drzavi i osvajas ZLATNE OLIMPIJSKE MEDALJE za nju, dok neko bezi od poreza i ispada u prvom kolu kada se ne igra za pare!

  Odgovori
 • Стручњак за спорт 

  Постоје две ствари, Мареј никад није играо на шљаци врхунски тенис и ово што игра је са 50% могућности . Друга ствар је што је бодовање на АТП листи такво да мора да брани прво место и наредне сезоне и сада оставља рупе где би могао наредне сезоне да узима чисте поене и тако се одржи на првом месту што дуже и то је по мени добро промишљено. Јер он не може да освоји турнир на шљаци док је Надал у игри па чак и против оваквог Новака он нема шта да тражи на шљаци, тако да му је ово најпаметнији потез. Уосталом сачекајте финиш сезоне како ће Мареј кидати, као Надал сада.

  Odgovori
 • @Strucnjak za sport 

  Strucnjace, zar Marej ne bi trebalo da sada sakuplja bodove da bi se "pobegao" pratiocima? Koliko ja znam on u drugom delu sezone brani dosta bodova i ako ih ne odbrani on gubi tron. I zar nisu titule vaznije od prvog mesta? Nije valjda namerno izgubio i u Australiji? Ove sezone je imao najvecu sansu da osvoji AO, ali po tvojoj logici ispade da je on namerno izgubio da ne bi branio bodove sledece sezone? I ako ispadne na RG ti ces isto napisati da je to namerno, jer toboze je vaznije prvo mesto od rolan garosa?

 • Стручњак за спорт 

  Па оно што је забрањено за Троицког то није забрањено за Мареја, ваљда си толико интелигентан да схватиш да је Мареј изградио своје име и да му нико не може оспорити прво место и олимпијске медаље, тако да свој кредибилитет не може изгубити тако. Потпуно машиш суштину прочитај још једном коментар, можда схватиш ако не схватиш ја ти не могу помоћи, стварно ми је жао. Мареју је једини сада циљ да одржи прво место што је дуже могуће и то ће чинити на овај начин а када крене сезона бетона и тамо где брани поене подићи ће форму до максимума. Јер нема покриће од стране спонзора и организатора као што има Федерер. Објаснио сам ти, друга тема је спонзори уговори и читава организација која стоји иза Федерера која му омогућава то а Мареју не. Паметном доста.

 • Polidor 

  Da. Ne moze da kaze da ga boli zglob ali moze namerno da gubi meceve sto je zabranjeno. Ali na stranu to, rusi svoj kredibilitet. Vrlo dubokoumno objasnjavas. Internet ti se divi.

 • Стручњак за спорт 

  Требао би да знаш да мора да има оправдање за пропуштање турнира, и Федерер је ветеран и пре свега заштитно лице не АТП већ глобално тениса и човек који 17 година игра на највишем нивоу тенис може да приушти себи да се појави кад хоће и да каже да није довољно опорављен ако хоће да пропусти неки турнир. Код Ендија то не може бити случaj из многих разлога које ти не биле јасне и да ти их напишем.

 • Polidor 

  Da je tako, ne bi se blamirao vec bi propustio turnire na sljaci, kao npr. Federer.

Dodaj komentar Svi komentari 7
Sve vesti