Srpski lekari koji su zadivili svet

7

Transplantacija materice, ugradnja veštačkog rebra, vraćanje odsečene šake na ruku, operacija tumora na mozgu dok je...

 • građanin Cane 

  Eto zašto je ondašnja zemlja bila jaka. Dobri lekari su je samo povremeno napuštali i vraćali se u Beograd. Neke naše udžbenike su prevodili stranci.. A sada treba plaćati debelo dobre lekare i opet idu..

  Odgovori
 • a ja mislila... 

  nasi doktori iz ratova koji su lecili pod nikakvim uslovimaili Draga Ljocic prva zena lekar kojoj nije dozvoljeno da samostalno leci

  Odgovori
 • Bot Vuka Draskovica 

  Ima dosta slicnih primera. Npr. Atanasije Pulja (srpski Cincar, kao sto su Branislav Nusic ili Nikola Kojo) je u Balkanskim ratovima izveo prvu na Svetu operaciju rekonstrukcije vilice na jednom ranjenom vojniku. Nisam najstrucniji pa ove medicinske termine dajem taksativno, ali razumecete poentu.

 • pa sad 

  to sv extremne situacije koje se rade zbog rejtinga. koliko su kostale i ko je platio? socijalno?nemojte molim vas! a popravke zuba placamo íz dzepa

  Odgovori
 • Dragoslav 

  A ja vec 3 godine ne mogu da nadjem dermatologa koji bi me izlecio od folikulitisa.

  Odgovori
 • ssmc 

  Zadobili svet i otišli u taj isti svet. Hajmo poslati koji sms

  Odgovori
 • Bot Vuka Draskovica 

  Medicinski fakultet u Beogradu je i dalje rasadnik virtuoza, a ove ljude treba placati zlatom ne bi li ostali u Srbiji. Iz prve ruke govorim, u poslednjih par meseci je dvoje poznanika iz Zagreba dolazilo na preglede u Beograd. Obojici je dijagnostikovana retka vrsta raka i vec su dobili procene koliko im je vremena ostalo. Ovde je potvrdjeno da je umesto leukemije i nepoznate vrste raka u pitanju nelecena mononukleoza i upala besike, pa su posle dva dana i par antibiotika simptomi prosli. Dakle, poslednje sto ova zemlja ima treba dati lekarima da ne bi pobegli u razne Nemacke i Norveske.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7
Sve vesti