"Nije Vels samo Bejl!"

8

Počinje drugi deo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija 11. juna igra protiv Velsa, Muslin saopštio spisak i...

 • Recoba Srbin 

  Haaa lako je da kazes nije kad je povredjen. A i svakako nema pravo nastupa protiv nas. :)

  Odgovori
 • mare 

  Pogresno shvatanje njegove izjave kao i u komentaru ranije! Nije Muslin bas lud pa da misli da Bejl ne znaci Velsu, znaci i to mnogo! Ali hteo je da kaze da ih ne treba olako shvatiti i bez Bejla, svakako velika prednost za nas ali ako to olako shvatimo moze da nas kosta, mnogo su slabiji ali ne i totalno bezopasni bez Bejla! Pa vise od pola tima im igra premijer ligu, nisu totalno bezopasni!

 • simke 

  Samo u Srbiji je u21 reprzentacija bitnija od A tima.Totalna sizofrenija.

  Odgovori
 • Milan 

  Ne znam zbog kog igraca konkretno kazes to, ali svakako niko od tih iz mlade reprezentacije ne bi ni ulazio u igru protiv Velsa.

 • NN 

  Nije Vels samo Bejl što si glavo zamišljena još života ostalo je, natrag suze moje...

  Odgovori
 • Токио Бари Заувек Токио Бари 

  Kako nije? Pa gdje je wels bio na fudbalskoj mapi 100 zadnjih godina? Sluzio za popravljanje gol razlike u kvalifikacijama! Dok se nije pijavio veliki Geret i sada je wels medju deset najboljih reprezentacija svijeta najvise zahvaljujuci Bejlu igračini koja pravi razliku na terenu! Isti slucaj i sa portugalom, 100 godina nikad nista nisu osvojili dok se nije pojavio najveci ikada i morali su postati prvaci Evrope! To su conjenice!

  Odgovori
 • pjoho 

  nije Nani najbolji ikada, ali se slažem da je odigrao odlično poslednje prvenstvo i odveo Portugal do trofeja.

 • Vart 

  Dobro, ako je tako odabrao. Svaka čast Muslinu na dosada urađenom poslu. Ono što me u svemu ovome još više iznenadilo je to što se Kokeza odlučio za njegov izbor. Kad je Kokeza izabran ja sam mislio da će nastaviti staru praksu dovođenje loših trenera iz određenih krugova. Jer je on imao iskustva u futbalu isto koliko i automehaničar u nukleranoj fizici. Na svu sreću sam se prevario. Iako je Kokeza kontraverzna ličnost pokazao je određenu zrelost bar što se tiče izbora selektora. Shvatio je da ako se odluči za dovođenje preko veze da od toga nema ništa i da će rezultati izostati. Zato se čovek odlučio za najbolje rešenje iako to čak i većini zvezdaškoj eliti ne odgovara i smeta, kao na primer Džajiću. Sa kojim je Muslin u velikoj svađi.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 8
Sve vesti