Seksi lista razbesnela svet

Autor:

Svake godine brend "VIktorijas sikret" objavljuje listu "šta je seksi", ali su time ovaj put iznervirali fanove.

24
A- A A+

Ova godišnje lista pravi se tako što poznati brend proglasi ko je po njihovom mišljenju najseksi glumica, ko ima najseksepilniji osmeh… Tom listom zabavljaju se milioni ljudi širom sveta, ali ove godine nisu oduševljeni jer su sve pobednice ove liste uglavnom mršave i bele žene.

Najseksepilnijom glumicom je “Viktorijas sikret” proglasio Mendi Mur, najseksi fitnes inspiracija je Niki Rid, Margo Robi je zauvek seksi, najseksi izgled na crvenom tepihu ponela je Prijanka Čopra, najseksepilnija među zabavljačima je Tejlor Svift, najseksepilnija glumačka ekipa su glumci iz serije "The Royals", najseksepilniji osmeh ima Viktorija Džastis.

Vanesa Hadžins je najseksepilnija među damama koje nose rizične odevne kombinacije na crvenom tepihu.

Najseksepilnija pevačica je Lady Gaga, Olivija Mun je najseksepilnija "stritstajlerka", Džejms Korden je najseksepilniji voditelj.

S obzirom na to da su dame sa liste uglavnom mršave i bele, mnogi su se pitali kako to da se, recimo, Rijana ili Bijonse nisu našle na listi?

Iako se u poslednje vreme pojavljuju manekenke različitih izgleda na modnim pistama, izgleda da “Viktorijas sikret” ima definiciju seksepila koja glasi: mršava, bela i ženstvena.

Sve vesti