Zbogom loši video snimci! (FOTO)

Autor:

Pomoći će vam jedna vrlo popularna aplikacija.

0
A- A A+

Ako koristite Google Photos onda sad, pored svih opcija i besplatnog Cloud prostora, na raspolaganju imate i mogućnost eliminacije podrhtavanja video snimaka.

Sajt Android Police prvi je primetio ovu opciju u .APK instalacionom fajlu Google Photos još prošlog leta, ali je Google tek sad uključio video stabilizaciju u novu verziju foto-video aplikacije. Portal Mashable napravio je poređenje videa koji je snimljen bez asistencije Google Photos i videa kod kojeg je nova opcija iskorišćena i rezultat je prilično ubedljiv u korist ovog drugog.

Trik s fotkama na telefonu - koristite ga! (FOTO)

Iako rezultat nije savršen, navodi Forbes, video „ispeglan“ Google Photos opcijom izgledaju bolje i manje „drhte“, definitivno. Da biste koristili ovu opciju otvorite Google Play, preuzmite novu verziju Google Photos aplikacije, snimite video i kliknite na opciju „Pencil“. U okviru nje odaberite „Stabilize“ komandu i to je to. Sačekajte da Google preradi video i to je to. Ako niste zadovoljni - vratite se na mesto na kojem niste zadovoljni i isključite stabilizaciju.

Ova opcija dostupna je samo Android korisnicima, nema vesti za iOS.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vesti