OTKAZ zbog skandala u rijalitiju! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Učesnik nije samo izbačen iz šoua, već je na poslu dobio otkaz zbog skandala koji je napravio!

5
A- A A+

Američki rijaliti "Survivor: Game changers" glavna je tema u tamošnjim medijima zbog okršaja dvojice učesnika oko veoma privatne stvari.

Tokom izbacivanja pred plemenskim većem, učesnik Džef Varner pred kamerama je objavio da je drugi učesnik Zik Smit promenio pol, ali da to krije od ostalih i javnosti.

"Ti si neiskren, ovde je u toku obmana. Zašto nikome nisi rekao da si promenio pol," rekao je Vorner u pokušaju da se spase izbacivanja.

Izvor: YouTube

Učesnici su ga svakako jednoglasno izbacili, a slučaj je završio u američkoj štampi jer je Vorner grubo prekršio Smitovo pravo na privatnost, i izneo u javnost informacije koje se mogu smatrati medicinskim i stoga poverljivim.

Osim što je Vorner na meti osude LGBT zajednice jer se mešao u pitanje roda i pola drugog učesnika, "Didžital spaj" prenosi da je dobio i otkaz.

Kompanija za trgovinu nekretninama u kojoj je radio pre ulaska u rijaliti otpustila ga je samo nekoliko dana nakon emitovanja sporne epizode, i javno osudila njegove postupke.

"Survivor: Game changers" je 34. sezona ovog šoua u Americi, i okuplja bivše učesnike koji su ostali zapamćeni po uspehu ili "problematičnosti".

Sve vesti