Ako u gradu vidite OVAJ taksi...

Autor:

... zaustavite ga, nećete zažaliti!

3
A- A A+

 Ako prethodnih godina niste "probali" taksi prevoz povodom manifestacije Serbia Fashion Week, obavezno to sada učinite.

Kada vidite taksi koji na sebi ima obeležja ove modne manifestacije, koja će se u Novom Sadu održati od 24. do 29. aprila, obavezno ga zaustavite - osim besplatne vožnje, dobićete i savete u vezi sa šminkanjem, ali i poklone!

Taksi će na novosadskim ulicama biti od 17. do 20. aprila, u perodu od 13 do 17 časova.

Gde se i u kom trenutku taski tačno nalazi, možete uvek da proverite na Twitter stranici Serbia Fashion Weeka.

Osim toga, spremite se i za spektakl 24. aprila, kada će biti otvaranje Serbia Fashion Weeka, organizatori kažu da će biti velika fešta na glavnom šetalištu novosadske Zmaj Jovine ulice - tu će prodefilovati više od 250 manekena obučenih u modele 50 dizajnera iz 30 različitih zemalja sveta.

Spektakularno otvaranje uveličaće i nastup Simfonijskog orkestra NS2021, naše predstavnice za predstojeću Evroviziju, Tijane Bogićević, kao Dragoljub Đuričić sa bubnjarima.

Revijalni program Serbia Fashion Weeka biće smešten u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, kada ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za predstojeću sezonu koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.

Od 25. do 29. aprila, uživaćemo i u drugim segmentima mode – u edukativnim konferencijama, takmičenju mladih talenata iz cele Evrope i mnogim drugim.

Sve vesti