"Ženo, idem u ćorku!"

Autor:

Pre nego što ga je privela policija reper se uredno javio supruzi da ne brine...

Stefan Đurić Rasta je uhapšen juče, jer je navodno fizički napao Slobodana Nešovića Loku, stalnog člana postave emisije "Ivan Ivanović i muškarci". Incident se dogodio oko jedan sat posle podne kada je reper sa još četiri prijatelja uleteo u kancelariju producenta da se s njim obračuna zbog neraščišćenih dugova.

"Rasta je juče od ranog jutra na vezi sa Lokom, svađali su se preko telefona. Koliko sam upućen, Đurić ga je optuživao da mu duguje novac za autorska prava. Pošto nisu uspeli da se dogovore, Rasta je iznerviran sa prijateljima zapucao u Nešovićev studio. Reper je na ulaznim vratima počeo da više i psuje, uvrede su prštale i s jedne i s druge strane. Rasta je zahtevao da sa Lokom raskine ugovor o saradnji, a pošto se on pravdao da taj dokument nema kod sebe, došlo je koškanja. Nešović je prvi odgurnuo Đurića, ovaj mu je uzvratio i tu je nastao haos", rekao je izvor za "Kurir".

Nešović je potom pozvao policiju koja je odmah privela napadače. Rasta je iz policijske stanice u 29. novembru izašao nakon četiri sata saslušanja u pratnji obezbeđenja i advokata, a na novinarska pitanja nije želeo da odgovara. Protiv njegovih prijatelja i njega podnete su krivične prijave za nasilničko ponašanje.

"Ženo, idem u ćorku, nemoj da se sikiraš", navodno je reper javio trudnoj Ani Nikolić kada je policija došla da ga odvede.

Rastin advokat tvrdi da je Nešović izmislio da ga je reper prebio.

"Rasta je na slobodi, to je najvažnije. Smatram da će ovaj slučaj biti završen u njegovu korist", rekao je advokat Borivoje Borović za Kurir".

Sve vesti