U tajnoj vezi sa britanskim princem?

Autor:

Zanosna pevačica je izgleda prešla s mlađih na starije muškarce...

0
A- A A+

Vesti o novom dečku poznate pevačice Kajli Minog (47) šokirale su njene fanove.

Kako tvrdi australijski "Daily Mail", slavna pevačica već nekoliko nedelja u tajnosti se viđa sa princom Endrjuom (57) - vojvodom od Jorka, koji je treće dete kraljice Elizabete i princa Filipa, i šesti po redu naslednik britanskog prestola.

Njih dvoje navodno su se zbližili nakon što je ona u februaru okončala vezu sa 20 godina mlađim glumcem Džošuom Sasom (29), za kojeg je bila verena. Oni su trenutno nerazdvojni, a Endrju je "potpuno očaran", tvrdi neimonavni izvor iz palate za ovaj medij.

Seks robinja otkrila fetiš princa Endrjua

Pevačica i princ su počeli da se viđaju kada je peinc navodno (57) kontaktirao Kajli (48) da joj pruži podršku nakon što je ona okončala vezu sa Sasom. Ove vesti obradovale su kraljevsku porodicu.

"Kajli je neko koga bi kraljica Elizabeta rado primila u porodicu otvorenih ruku. Svi se nadaju da će veza potrajati", kaže izvor.

Skandali vojvode od Jorka!

Inače, Kajli je u februaru Džošuu isterala iz njihovog zajedničkog doma, nakon što je otkriveno da ju je on varao sa koleginicom, španskom glumicom Martom Milans (34). To je bila još jedna u nizu propalih veza australijske pevačice, koja se zabavljala sa Džejsonom Donovanom, Majklom Hačinsom, Oliverom Martinezom, Lenijem Kravicom i Andresom Velenkosom.

S druge strane, princ Endrju je bio u braku sa Sarom Ferguson od koje se razveo 1996. godine i imaju dve ćerke zajedno.

Sve vesti