Kad muka starletu natera: U borbi protiv silikona!

Autor:

Nakon što je jedva izvukla "živu glavu" zbog plastične operacije, starleta tvrdi da je shvatila koliko je ovo štetno, posebno ako se preteruje

8
A- A A+

Starleta i bivša učesnica rijalitija Farma Tamara Đurić, i dalje je u bolnici zbog silikona koji se joj se izlio iz pozadine i ozbiljno ugrozio zdravlje.

"Prošle godine sam dobila ponudu da se slikam za čitavu Istočnu Evropu i Italiju baš takva kakva jesam pre operacije, ali meni to nije bilo dovoljno, pa sam želela da izgledam savršenije na tim fotografijama i dodala sam taj hidrofilni gel, koji mi je napravio problem. Ne krivim samo sebe, nego i neprofesionalce koji su to nestručno uradili", istakla je ona za "Kurir".

Starleta na ivici smrti: Izlio joj se silikon!

Ona sada želi da probudi svest kod mladih devojaka o rizicima estetskih zahvata.

"Neko će reći šta sad ona priča o silikonima, ali dovoljno sam kompetentna i zato želim da pomognem drugima da ne prolaze kroz ovo što ja proživljavama", rekla je starleta i dodala:

"Da se na vreme nisam javila u stručnu državnu ustanovu, moglo je da dođe i do deformiteta. Ukoliko se izvučem iz svega ovoga kao pobednik, biću veliki protivnik plastične hirurgije. Nažalost, ja sam osetila na svojoj koži i ovo mučenje ne bih poželela nikome. Ne bih volela nijedna žena da proživi ovo što se meni desilo. Apelujem na mlade i lepe devojke da ne preteruju s plastičnom hirurgijom", poručila je Đurićeva koja je poznata upravo po brojnim estetskim operacijama, kojima je nekoliko puta povećavala grudi i zadnjicu.

Pre i posle silikona! (FOTO, VIDEO)

Starleta namerava da po izlasku iz bolnice, zbog ovog iskustva, osnuje fondaciju:

"Neću se boriti protiv estetske hirurgije, ali protiv silikona i bolnica kojima je važan samo novac hoću. Osnovaću fondaciju koja će pomoći ženama, da pre nego što se odluče na neku intervenciju spoznaju svoju lepotu. Da nauče muškarce da vole njihov duh, a ne silikonsko telo. Savršena žena ne provodi dane u bolnici da bi drugima izgledala bolje!", zaključila je Tamara.

Mislite da će se pridržavati svoje nove parole i odustati od daljih plastičnih operacija i izmena na telu?

Sve vesti