Instagram od sada radi bez interneta

Autor:

Instagram je uveo offline opciju na svojoj Android aplikaciji, koja bi trebala da olakša upotrebu korisnicima sa lošijim internetom.

Na Facebook-ovoj F8 konferenciji, Instagram je najavio da dodaje offline podršku za svoju Android aplikaciju, tako da možete gledati i stvarati objave čak i bez konekcije.

Instagram sklanja golotinju, starlete, prostakluk…

Evo kako funkcioniše: Sve objave koje je vaš telefon već preuzeo dok je bio priključen na internet, će biti dostupne za pregled, komentarisanje, lajkovanje i čuvanje.Takođe ćete moći da pravite objave i čuvate ih spremne za kačenje na internet, te kada ste opet online, sve što ste do tada uradili biće okačeno na servere aplikacije.

Bićete u stanju i da vidite sadržaj koji ste prethodno učitali, kao što su profili koje ste posetili i objave u Explore tabu.

Instagram pamti sve, pazite šta objavljujete!

Ovo bi trebalo da poveća populanost koju instagram ima u zemljama gde su internet veze lošije. Biće interesantno videti da li se offline funkcionalnost proširuje da obuhvati i Stories opciju koju koriste 200 miliona korisnika (što je više od Snapchat-a) od ukupno 600 miliona koliko ih ima na Instagramu.

Takođe su nedavno dodali nekoliko novih opcija, uključujući selfi stikere i korisnu opciju koja vam omogućava da grupišete sačuvane fotografije u kolekcije, prenosi TNW.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vesti