Vodimo vas na prvi dan Uranka!

Autor:

MONDO vas nagrađuje ulaznicama za najbolji provod tokom praznika!

0
A- A A+

Proleće, praznik (ne)rada, Prvi maj, odmor, žurka... Rešenje asocijacije je Uranak! Muzički festival, koji će se i ove godine održati u periodu od 29. aprila do 2. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji - Srebrnom jezeru!

Ako želite da osvojite karte za prvi dan festivala, kada će na Open Air Action bini nastupiti THCF, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom i prezimenom, kao i kontakt email adresom, na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

I ove godine organizatori su pripremili tri dana muzičkog programa na tri stejdža Live, Urban, Open air action za ljubitelje pop, rok, tehno, hip-hop i house zvuka. Ove godine ljubitelji prirode i dobrog zvuka imaće prilike da uživaju uz Riblju Čorbu, SARS, Rastu, Nikoliju, Inspiraciju, THCF, Kristijana Molnara, dj GRU, Alternativu, Wreckage, Cavin Viviano, Vandal Steve, SMT#NG, Andrew Meller, TKNO, The Bangcoks i mnoge druge.

Šta radite za 1. maj?

Program počinje 29. aprila i traje do 2. maja na Srebrnom jezeru.

Tokom tri dana muzički program će biti na tri stejdža Live, Urban, Open air action za ljubitelje pop, rok, tehno, hip-hop i house zvuka.

Karte za festival se mogu kupiti preko EVENTIM, GIGS TIX i DD tickets. Za više informacija posetite sajt Uranak.

Prošle godine svojim sjajnim programom Uranak je privukao preko 6.000 ljudi koji su uživali u dobrom zvuku i lepoj prirodi pored Dunava.

Podsetite se šta su momci iz THCF rekli za MONDO TV:

Izvor: MONDO

I poslušajte najnoviju pesmu za film "Afterparti":

Izvor: YouTube

Sve vesti