"Er Srbija" ima važno saopštenje

Aviokompanija "Er Srbija" će ovog vikenda unaprediti svoje sisteme za prodaju i prijavu na let (ček-in), ali će zbog toga doći će do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga.

0
A- A A+
Er Srbija, pasoš Foto: MONDO/Dragana Todorović

    U subotu 22. aprila neće biti moguće rezervisati ili kupiti karte onlajn, putem kol centra ili putnih agenata, prijaviti se onlajn na let, niti promeniti ili otkazati rezervaciju. Te usluge ponovo će biti dostupne istog dana, u subotu 22. aprila, u večernjim časovima.

Svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisaće normalno i prelazak na novi sistem ni na koji način neće uticati na bezbedno obavljanje redovnih letova.

Da bi obezbedila nesmetano prijavljivanje na letove tokom perioda prelaska na novi sistem, "Er Srbija" moli sve putnike koji putuju između 22. i 24. aprila da dođu na aerodrom dva sata pre vremena poletanja, ponesu odštampanu ili elektronsku kopiju svoje  karte ili putni itinerar na aerodrom.

U saopštenju se "Er Srbija" izvinjava putnicima na eventualnim neprijatnostima i najavljuje da će angažovati dodatno osoblje u svom kol centru i na aerodromu.

Sve vesti