Rade Zagorac ostaje u SAD

Autor:

Mega Leks prijavio Radeta Zagorca za Superligu, ali on, za sada, ostaje u SAD.

5
A- A A+
Rade Zagorac Mega Leks Foto: MN Press

Rade Zagorac jeste na spisku prijavljenih igrača Mega Leksa za Superligu Srbije, mada će, sudeći prema objavi na sajtu kluba, on doći iz SAD samo u slučaju nužde.

On je otišao u SAD polovinom marta, kako bi prošao razvojnu ligu, a na Instagram profilu imao je emotivni komentar kada je napuštao Beograd:

"Do nekog sledećeg viđenja, dobri moj...", napisao je "Zagor" uz fotografiju spomenika Pobednik na Kalemegdanu.

Inače, Mega počinje Superligu u nedelju od 19 časova u Železniku, gde gostuje ekipi FMP-a. 

Za takmičenje u Superligi Mega je prijavila ove igrače: Kostja Mušidi, Nikola Rebić, Sava Lešić, Ognjen Čarapić, Ognjen Jaramaz, Radosav Spasojević, Novak Musić, Alfa Kaba, Vlatko Čančar, Đorđe Simeunović, Marko Tejić, Jovan Novak, Nemanja Kapetanović, Predrag Samardžiski.

Na sajtu kluba piše da je prijavljen i Rade Zagorac koji se nalazi u SAD gde se individualnim treninzima priprema za NBA.

"Kako je Mega Leks tim u kojem je razvoj igrača u prvom planu, stručni štab, Zagorac i uprava kluba su se saglasili da igrač Mege nastavi da radi na individualnom napretku i fizičkoj spremi u SAD, kako bi što spremniji dočekao izazove koji ga očekuju u najjačoj ligi na svetu. Zagorac će se krajem meseca na kratko vratiti u Srbiju a potom će početkom maja da otputuje u SAD gde će nastaviti pripreme. U slučaju povreda igrača ili drugih neplaniranih događaja, Rade Zagorac će se vratiti iz SAD i priključiti timu", piše na sajtu kluba.

Sve vesti