Džoni je prošlost, sad bi svadbu sa milijarderom?

Autor:

Glumica zna šta hoće u životu...

3
A- A A+

Amber Herd početkom godine razvela se od Džonija Depa, ali čini se da joj se i nakon svega ideja o braku i porodici i dalje čini kao dobar izbor.

Glumica navodno planira da se uda za svog novog dečka, milijardera Ilona Maska, ko-osnivača kompanija PayPal i Tesla motors, "teškim" više od 12 milijardi dolara, a ovu informaciju sa medijima je podelio njen otac.

"Amber i Ilon su veoma ozbiljni povodom svoje veze i odnosa. Ona bi mnogo volela da se uda. Jedna od stvari koju žele je da se skrase i imaju porodicu, pa sada prave planove", rekao je tata glumice David za magazin "Grazia".

Još prošlog leta počelo je da se šuška da su Herd i Mask i Amber u vezi, a ona je ubrzo nakon razvoda izjavila da ju je on potpuno očarao.

Prešla na milijardera? (FOTO)

Međutim, izvor blizak Masku je negirao da se planira venčanje: "Nemaju planove da se venčanju. Štaviše, Amber je sada u Australiji gde snima filma "Akvamen" i biće tamo narednih šest meseci."

Amber Herd i Džoni Dep bili su u braku 15 meseci, a kao razlog za razvod Herdova je navela fizičko nasilje koje je trpela od glumca.

Sve vesti