Iznenađujuće: Muškarci padaju i na ovo...

Autor:

Lepota i zgodno telo su ok, ali muškarci padaju i na neke druge, neočekivane stvari.

12
A- A A+

  Njen pogled

Ne mora to biti neki naročit pogled, niti boja oka, a nisu važne ni trepavice - muškarce razoružava kada ih žena gleda pravo u oči, ali malo duže, kada nekoliko sekundi ne sklanja svoj pogled sa njegovog lica. Oni to "čitaju" kao poziv, pristanak, kao izazov...


Njen osmeh

Veliki zavodnik Mik Džeger je u jednom intervjuu rekao da mu je kod žene najvažnije da je duhovita, da se u njenom društvu smeje, ali i da ona ima osmeh. Nasmejane žene deluju pristupačnije od namrgođenih, taj "mali" detalj je moćno žensko oružje.

Njen miris

Ne mešajte parfem i prirodni miris kože. Ovde je reč o ovom drugom. To je ženski "otisak", njen neponovljiv trag, kažu muškarci.

Njen hod

"Kad hoda ne zastajkuje i zemlju ne dodiraju", pevao je Bora Đorđević, ali izgleda da nije samo njemu "zapalo za oko" da ženski hod može biti privlačan. Ali, drage naše čitateljke, nemojte sad odamh da počnete da vrckate i njišete i kukovima, ne - muškarci ne padaju na taj hod, već na prirodan, opušten, ženstveni.

Njeno lice bez šminke

Žene troše milione na šminku, a muškarci kažu da ništa nije toliko seksi koliko žena koja se tek probudila - čista, nasmejana, opuštena, sasvim prirodna.

Na šta vi "padate"? Pišite nam u komentarima...

Sve vesti