Junajted "završio" prvo pojačanje?

Autor:

Francuski "L'Ekip" tvrdi da su se "crveni đavoli" dogovorili sa bekom Pari sen Žermena.

Reprezentativac Obale Slonovače Serž Orije (24) biće prvo pojačanje Mančester junajteda u letnjem prelaznom roku, objavio je "L'Ekip".

Kada je u formi, Orije spada u red najboljih desnih bekova na svetu, ali ga uz to "krasi" problematično ponašanje, kako na terenu tako i van njega, zbog čega je često upadao u probleme i dolazio u centar pažnje na nepopularan način.

Maja 2016. osuđen je na dva meseca zatvora zbog vređanja policajaca i fizičkog nasrtaja na jedno uniformisano lice, a pre toga ga je Pari sen Žermen interno suspendovao zbog neprimerenih izjava o saigraču Anhelu Di Mariji i nekadašnjem treneru "svetaca" Loranu Blanu.

I to nije sve...

Ostaje da se vidi hoće li Orije zaista završiti na Old Trafordu i da li će tamo autoritet Žozea Murinja biti dovoljan da ga dovede u red.

Njegov ugovor sa Parižanima ističe leta 2019. godine, tako da će Junajted morati da izdvoji određenu sumu novca na ime obeštećenja.

Poziciju desnog beka u Murinjovom timu ove sezone primarno pokriva Antonio Valensija, koga je Portugalac povukao nazad iz uloge krilnog igrača.

Sve vesti