• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje prodaja karata za Noć muzeja

Izvor mondo.rs

Ulaznice za manifestaciju čiji je prijatelj mts od četvrtka u prodaji.

Ulaznice za 14. Noc muzeja, koja ce 20. maja biti održana na više od 65 lokacija u Beogradu, od cetvrtka ce biti u prodaji.

Ulaznice za sva dešavanja ce moci da se kupe po pretprodajnoj ceni od 450 dinara, dok ce na dan manifestacije, cena iznositi 500 dinara. Kao i ranijih godina, jedna karta za Noc muzeja važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu. Deca do pet godina, uz pratnju roditelja, ne placaju ulaznicu.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima CS Eventima. Više informacija o lokacijama mogu se pronaci na www.eventim.rs.

Uz veliku podršku Sekretarijata za javni prevoz, karta Noci muzeja važi kao vozna isprava u Beogradu na svim linijama javnog prevoza 20. maja od 16 casova pa sve do ponoci.

"Moja staza" je aktuelni servis na sajtu www.nocmuzeja.rs gde svi posetioci mogu da isplaniraju svoju šetnju kroz muzeje 20. maja. Kreirana lista može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao licni podsetnik.

Noc muzeja predstavlja jedinstven kulturni spektakl u više od 120 gradova širom sveta, medu kojima je od 2005. godine i Beograd. Prva Noc muzeja, održana u 5 beogradskih muzeja i galerija, uspela je da animira više od 4.000 posetilaca, dok je za deset godina taj broj narastao na neverovatnih 500.000 ulazaka u muzeje na skoro 200 lokacija u više od 60 gradova i mesta širom Srbije.

Prijatelj 14. Noci muzeja je mts, koji je sponzor manifestacije 11. put za redom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE