Šta kaže Rasta, a šta Loka

Autor:

Reper pretukao voditelja, ili ne, razlog je novac ili ugovor… Evo šta kažu saslušani akteri skandala.

12
A- A A+

Pre nekoliko dana, kao bomba je odjeknula vest da je reper Stefan Đurić Rasta navodno, sa još nekoliko prijatelja, pretukao voditelja i producenta Slobodana Nešovića Loku.

UHAPŠEN: Rasta pretukao saradnika Ivana Ivanovića?

Nešović je za "Kurir" rekao da ne želi da ga paparaci proganjaju, i da naročito ne želi da putem medija "rešava" ovu situaciju.

"Ne mogu da vodim dijalog sa takvim čovekom preko novina, ali malo je sve to prenapumpano. Oglasiću se uskoro kratkim saopštenjem, jer nema tu neke velike misterije," rekao je on.

Na saslušanje je otišao sa suprugom Irenom i troje zaposlenih u izdavačkoj kući čiji je direktor, a koji su bili svedoci incidenta. Nešović je, prenosi taj list, ponovio da su ga Rastini drugovi gurnuli niz stepenice a da ga je reper tukao.

Rasta je, dodaje isti list, naveo da se Nešović sam sapleo.

"Ženo, idem u ćorku!"

"Negirao je da je došlo do fizičkog obračuna, i tvrdi da je Nešović zadobio povredu tako što se sam sapleo tokom bežanja. Biće saslušano još svedoka, a kao dokaz biće uzeti i snimci sa okolnih sigurnosnih kamera," navodi izvor upoznat sa istragom.

Sukob je izbio oko autorskih prava, a Rasta je ranije izjavio da mu Nešović navodno duguje 100.000 evra.

Njegov advokat Borivoje Borović rekao je za "Večernje novosti", međutim, da novac nije razlog spora.

"Nešović je sam inscenirao incident, kada je klijent došao da raskine ugovor jer ga se vlasnik 'Maskoma' nije pridržavao. Nije tražio nikakve pare, već je samo želeo da raskine ugovor pošto nije dobijao dogovoreni prihod od autorskih prava," navode "Novosti".

Pogledajte MONDO TV sa Anom Nikolić i Rastom!

Izvor: MONDO

Sve vesti