Vaš novi bioskop - Cineplexx Big! (FOTO)

Autor:

Zavirite u bioskop koji se otvara 20. aprila projekcijom "Paklenih ulica 8"!

0
A- A A+

U novom tržnom centru Big Fashion u Višnjičkoj 84, biće otvoren i Cineplexx bioskop projekcijom najnovijeg nastavka franšize "Paklene ulice".

Bioskop ima osam digitalizovanih sala opremljenih Real 3D tehnologijom, ukupni kapacitet od 1.300 mesta, 4K projektore i prvi je u Beogradu koji ima mogućnost prikazivanja filmova uz pomoć "Barco" laserskih projektora! Srebrno platno ukupne površine od 481 kvadratnog metra postavljeno je na sferične ekrane, tako da imate isti kvalitet gledanja filma bez obzira na mesto u sali. Za savršen zvuk i akustiku "pobrinulo" se 27 kilometara kablova i sistem zvučnika JBL 5.1 i 7.1.

Sve sale opremljene su posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene!

"Ovo je peti Cineplexx u Srbiji a treći u Beogradu. Naša kompanija ove godine slavi pet decenija postojanja, prisutni smo u Srbiji od 2011, a u ovaj projekat uložili smo četiri miliona evra. Takođe, domaća filmska industrija je naš važan partner, i ponosni smo na koprodukciju filmova 'Jesen samuraja' i 'Stado'. Udeo domaće kinematografije na srpskom tržištu je veliki, i njen razvoj je važan za razvoj kulture. Uskoro ćemo najaviti i nove projekte koje koproduciramo," rekao je rukovodeći partner kompanije "Cineplexx international" Kristof Papusek.

Direktor marketinga Slaviša Milanović istakao je da će Cineplexx Big biti "komšijski" bioskop.

"Želimo da podvučemo želju da u jugoistočnoj Evropi pružimo najbolje bioskopsko iskustvo gledaocima. Ideja je da ovaj bioskop bude 'komšijski' za Karaburmu i okolinu, što odražavaju i cene karata, kao i brojni popusti i 'lojalti' programi koje nudimo," rekao je on.

Tako će najjeftinija ulaznica (2D projekcija utorkom) koštati 360 dinara, dok će najskuplja (3D projekcija vikendom) koštati 650 dinara. Kao i u ostalim Cineplexx bioskopima u Srbiji, Big će nuditi program 'lojalti', porodične kartice, dane namenjene muškarcima, ženama i celim porodicama.

Pogledajte trejler akcionog hita koji večeras otvara "Cineplexx Big"!

Izvor: YouTube

Milanović je istakao da će do kraja jula publika moći da pogleda blokbastere kao što su najnoviji nastavci serijala "Pirati sa Kariba", "Grozni ja", "Čuvari galaksije", "Transformersi", "Automobili"... 

Tagovi:
Sve vesti