Šta ti piše na tetovaži!?

Autor:

Jedan od najpopularnijih kantautora današnjice Ed Širan otkrio da na telu ima tetovažu koja je, hm, čudna.

2
A- A A+

Jedan od najpopularnijih pevača na svetskoj muzičkoj sceni, Ed Širan, ovih dana je često na stupcima muzičkih magazina.

Najpre zbog uspeha hita "Shape of You", koji je rekordnih 13 nedelja proveo na vrhu britanske liste singlova, odnosno deset na vrhu američke Bilbord liste singlova. 

NAJVEĆA SUMA PO KAZNI ZA PLAGIJAT

... je ona od 7,4 miliona dolara, koliko su morali da plate Farel Vilijams i Robin Tik. Sud je u martu 2015. odlučio da je njihov hit "Blurred Lines" plagijat pesme Marvina Geja "Got to Give It Up".

Potom i zbog toga što je, praktično, priznao da je "kraduckao" note za hit "Photograph", prihvativši nagodbu sa tužiocima (Martin Harington i Tomas Leonard), koji su ga optužili da se poslužio njihovom pesmom "Amazing".

Od njega su tražili čak 20 miliona dolara, ali je uspeo da napravi nagodbu, čiji detalji jpoš nisu poznati. Tandem koji je podneo tužbu tvrdio je da je Širanova pesma delila čak 39 identične note sa njihovom kompozicijom i da je to jasno čak i običnom slušaocu.

To nije jedina tužba za plagijat sa kojom je suočen. Prošle godine su ga tužili i naslednici koautora numere "Let’s Get It On" Eda Taunsenda, koji je preminuo 2003. godine. U tužbi se tvrdi da je ukrao "srce pesme Marvina Geja", tako da njegov hit "Thinking Out Loud" neodoljivo podseća na "Let’s Get It On".

ajnovija zanimljivost u vezi sa ovim kantautorom ima veze sa njegovim telom. Tačnije, dodatkom na telu.

On je na koncertu u Škotskoj ispričao ima pogrešno istetovirane reči svoje pesme "Galway Girl" (inspirisana irskom muzikom, koju ćete, verovatno, slušati u narednih 50, 100 godina ako posetite neki pab u Irskoj).

Avaj!

Širanu sada, umesto naziva pesme, na ruci piše: "Galway Grill" (roštilj).

Za sve je kriva, zapravo, njegova prijateljica, glumica Siršo Ronan (glumi u spotu "Galway Girl"), koja je bila inspirisana za šalu.

Izvor: YouTube
Sve vesti