Pretili su da će mi polomiti noge!

Autor:

Voditelj o kontuziji jetre koju je zadobio i pretnjama tokom obračuna sa reperom i njegovim pratiocima.

4
A- A A+

Slobodan Nešović Loka ispričao je za domaću štampu svoju verziju događaja koji su se odigrali u utorak, kada ga je napao reper Stefan Đurić Rasta sa još nekoliko muškaraca.

A šta kaže Rasta?

"Upali su u moju kancelariju, vikali, pretili i sve se završilo nasiljem. Imam petnaestak svedoka i snimke koji su predati policiji. Nije moglo da se dođe do reči, nije moglo da se razgovara sa takvom osobom. Mi moramo da pričamo o uzrocima, a ne o posledicama kada neko u pomahnitalom stanju ide po ulici i bije," rekao je on.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Uplašio sam se za život, to je veoma neprijatno iskustvo, pogotovo kada je začinjeno pretnjama po život, o lomljenju nogu... Za sada, od posledica, lekari su napisali da imam kontuziju jetre. Ti momci su u glavi imali neki film kako bi to trebalo da izgleda, i u policijskom dosijeu piše da su u pitanju siledžije koje su bile u funkciji zastrašivanja i pretnji," rekao je on "Kuriru".

Oko razloga sukoba Loka kaže da je sve na Sokoju, a ne na njemu.

"Ukoliko mladi gospodin Stefan smatra da njegov rad nije adekvatno zadovoljen, on mora da se obrati Sokoju na koji je preneo svoja prava. Moja obaveza je da sarađujem sa Sokojem, ali on prema meni ne može da ima nikakva potraživanja," rekao je on.

Sve vesti