Hor "Aleksandrov" u Beogradu!

Autor:

Slavni ansambl koji je prebrodio neopisivu tragediju vraća se u Srbiju!

Domaća štampa prenosi da će ruski vojni ansambl održati u Beogradu spektakularan koncert 4. novembra, na praznik Dana narodnog jedinstva.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

JAČI OD TRAGEDIJE: "Aleksandrov" opet grmi!

"Aleksandrov" dolazi sa stotinak članova ansambla, među kojima su orkestar, hor i baletska trupa, prenosi "Informer". Zbog očekivanog velikog interesovanja, moguće je da će nastup biti održan u Kombank areni.

Da se naježiš: Ovako su pevali "Tamo daleko" (VIDEO)

"Članovi ansambla svetski su poznati po izvođenjima rodoljubivih pesama o ljubavi, prijateljstvu, odanosti... Naši ljudi ga obožavaju i jedva čekaju da čuju kako zvuče u obnovljenom sastavu. Zato će ove godine koncert održati u nekoj od velikih hala, najverovatnije u Areni. Pregovori su još uvek u toku, ali pretpostavlja se da će koncert biti na ruski Dan narodnog jedinstva," rekao je izvor blizak organizaciji.

Izvor: YouTube

U Ministarstvu kulture i informisanja potvrdili su da su pregovori u toku, i da će učiniti sve da što veći broj građana Srbije vidi ovaj spektakl.

"Eminentni hor imaće odlične uslove za rad, ali s obzirom na termin, još uvek nećemo precizirati lokaciju nastupa," rekli su u Ministarstvu.

Gradonačelnik Siniša Mali rekao je da je veoma važan dolazak obnovljenog hora u naš grad.

"Sama činjenica da već ove godine dolaze u srpsku prestonicu govori o tome da smo mi važno mesto na kulturnoj mapi Evrope i sveta," rekao je on a prenosi "Informer".

Tagovi:
Sve vesti