Veganka, malo sutra!

Autor:

Jelena Karleuša koja stalno ističe da je veganka, ipak jede meso, kao i morske plodove, jaja, ribu, mleko i mlečne proizvode.

5
A- A A+

Pevačica se nedavno na Instagramu pohvalila fotkom koja je prikazuje kako sedi u restoranu u Turskoj i jede plodove mora, tačnije gambore.

Isprozivali je (FOTO)

I love Istanbul

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena je, sudeći prema fotkama na društvenim mrežama, više puta prekršila principe veganske ishrane, po kojima je strogo zabranjeno da se jedu meso, riba, morski plodovi, med, jaja, mleko i mlečni proizvodi.

"Ja, kao ateista..."

Jelena Karleuša je priznala za "Informer" da još ne uspeva u potpunosti da poštuje sva pravila veganstva, ali se nada da će u budućnosti dostići taj nivo.

"Nisam se odrekla ribe, morskih plodova, mlečnih proizvoda i jaja. To sam više puta naglasila. Ali idem ka tome da postepeno i to izbacim iz ishrane", rekla je ona.

Family time ‍‍‍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Odluku da promeni ishranu donela je prošle godine i čak najavila da će javno spaliti svoje bunde.

"Karleuša sigurno jede meso i mogla bi da smrša!"

"Kada pitaju zašto sam postala vegan, kažem da sebe smatram dobrim čovekom. Dobri ljudi ne plaćaju drugima da svirepo ubijaju životinje. Više ne jedem meso i ne nosim krzno. Bunde ću spaliti javno. I neću stati dok čitav Balkan ne proključa od besa zbog moje odluke", poručila je tada pevačica, ali očito nije uspela u tome.

Najveću "hajku" Karleuša je doživela kada je pre nekoliko dana podelila fotografiju iz aviona, na kojoj se vidi da na tanjiru ima ribu - lososa. To je izazvalo salvu negodovanja na društvenim mrežama. Pevačicu su prozivali kako laže da je vegan, kao i da javno promoviše taj način ishrane samo zato što je postao moderan u svetu.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti