mondo.rs

Časne sestre koje uzgajaju marihuanu!

Autor:

Ove časne sestre odstupaju od tradicionalnih religijskih običaja - uzgajaju marihuanu u zdravstvene svhre i prodaju organske proizvoda koji leče bolove u leđima, migrenu i mamurluk. Upoznajte "Sestre iz doline".

"Sestre iz Doline" ili "Weed nuns'" (u žargonu weed je 'trava').

Grupa časnih sestara iz grada Mersed u Kaliforniji odstupa od uvreženih rigoroznih pravila crkve. One su više okrenuti prirodi i njenim plodovima, a sve u misiji da pomognu izlečenju žena (i drugih osoba).

Osim voća i povrća, grupa časnih sestara uzgaja i kanabis. Od njega prave razne proizvode, poput krema, sapuna... koje, tvrde, pomažu u tretiranju raznih bolesti.

Kažu da ne pripadaju nijednoj crkvi.

"Mi smo protiv religije", kaže 58-godišnja sestra Kejt, koja je osnovala ovo sestrinstvo ili bolje rečeno malu žensku zemljoradničku zadrugu 2014. godine.

Za njih "Sveto trojstvo" ima potpuno drugačije značenje od opšteuvreženog. U osnovi svega je marihuana.

One od ove biljke prave kreme, meleme, masti, ulja... za koje kažu da utiču na poboljšanje zdravlja i opšteg stanja. Od ovih proizvoda su samo prošle godine zaradile oko 750.000 dolara, što je najviše od kako su ušle u ovaj "biznis" januara 2015. godine.


Više od dve trećine amerilčkih država do sada je legalizovalo marihuanu u medicinske svrhe, ali je ova droga i dalje zabranjena prema federalnom zakonu. U Kaliforniji je marihuana legalizovana u novembru 2016. godine.

Kažu da su do sada dobile samo nekoliko "hejt poziva", ali da ih zajednica obožava.

Srbija: Da li biste podržali legalizaciju marihuane?

U Novom Sadu... MARŠ ZA MARIHUANU

 -----------------------------

MONDO ANDROID APLIKACIJA PONOVO JE NA GOOGLE PLAY STORE! PREUZMITE JE!

Povezano

Sve vesti