• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS i LDP: Poverenje u nas se vraća

Izvor Beta

Demokratska stranka saopštila je danas da će na narednim lokalnim izborima, pre svega u Beogradu, zadati snažan udarac vladi Srpske napredne stranke. I LDP zadovoljna.

 DS o rezultatima lokalnih izbora u pet opština 2017. Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović



"Prvi među njima su izbori u glavnom gradu, na kojima će DS okupiti jak tim sposobnih, hrabrih i poštenih ljudi koji su Beogradu potrebni, jer Beograđani žele razvoj glavnog rada, a ne razvoj lične vlasti uzurpatora Beograda", navodi se u saopštenju DS.

Prema navodima u saopštenju, prvim rezultatima na lokalnim izborima održanim u nedelju koalicija okupljena oko DS osvojila je drugo mesto u Kosjeriću sa 17,14 odsto, a treće u Zaječaru i Vrbasu sa 16,73 odnosno 11,5 odsto glasova. DS je u Kovinu osvojila 8,59 odsto a u Odžacima osam odsto glasova.

Rezultati lokalnih izbora u pet opština, po oceni DS, pokazuju da, kako je navedeno, "uprkos nedemokratskoj i neregularnoj atmosferi promene u Srbiji danas, kao i '90-tih godina, kreću sa lokala".

"Ti izbori pokazuju da se poverenje građana u DS vraća i pored zastrašivanja, pretnji, ucena, maskiranih batinaša i neobeleženih automobila", dodala je DS.

"Zahvaljujemo svim građanima koji su podržali lokalne liste, to nas ohrabruje da smo zajedno sa svojim koalicionim partnerima na ovim lokalnim izborima (SDS, LDP i SPO) ponudili konkretna rešenja sa odličnim timovima, sa čime ćemo i u budućnosti nastaviti u našoj borbi za izgradnju demokratske, pravedne i razvijene države u kojoj je život na prvom mestu", poručila je DS.

SNS-u najviše glasova u Vrbasu, Kosjeriću i Kovinu

Liberalno-demokratska partija zadovoljna je uspehom na jučerašnim lokalnim izborima, posebno u Zaječaru, gde je ta stranka s drugim partijama građanskih i demokratskih snaga, osvojila 18 odsto glasova birača.

Kako se navodi u današnjem saopštenju te stranke, takav rezultat uliva optimizam da je moguće napraviti političku alternativu koja bi se suprotstavila vladajućim strankama.

Uspeh na lokalnim izborima osvojila je izborna lista na čijem je čelu menadžer Gradskog odbora LDP Zaječar i član Glavnog odbora stranke doktor Nenad Ristović, a na listi su bili i predstavnici i Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i Nove stranke, navodi LDP.

--------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Tagovi

Komentari 22

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zornjaca

Ja nazalost uvek govorim da narod Srbije,ima "kratko"secanje.NIJE MI JASNO ZAISTA,KAKO ISTIM LJUDIMA NE VERUJEM DO PRE GODINU DANA,A DANAS VERUJEM?NA OSNOVU CEGA?NA REC I "MAJKEMI"SAM SADA BOLJI!DOKLE GOD BUDE REC I PRICA VAZNA,A NE REZULTATI RADA ETO NAM SRBIJE U "CABRU!"CINJENICA JE DA NAROD SRBIJE,NEPOGRESIVO GLASA ZA LOSIJU OPCIJU.A POSLE KUKAJU!U REDU BIRATE PO VOLJI,ALI NEMA KUKANJA KADA TI IZABRANI RADE LOSE.BIRANJE "OCIMA I USIMA"NAS JE DOVELO DOVDE!NAZALOST OVAJ TREND CE SE NASTAVITI,AKO JE CEDA -AMERICKI KORISNI IDIOT, "SPAS"SRBIJE!?NAZDRAVLJE!

rodoljub

Posle onakvog debakla na izborima, stranacki lideri u normalnim drzavama daju ostavke. Jedino u Srbiji Ceda moze da bude dozivotni "lider" minorne stranke, stranke koja ne bi ni postojala bez vestackog podupiranja zapadnih mentora . O poverenju ne treba da pricamo . Niti ga ima, niti ce ga biti . Sve ste prokockali .

Serbia forever

Vi ste pukli skroz i necete se više nikad vratiti na velika vrata, a tako će i ovi otići, kad i njihovi vide da su velika prevara, poput vas! Srbiji treba neko nov, čist i pošten, a to niste ni vi, ni ovi na vlasti!

special image