Fonet

SNS: Evo ko stoji iza protesta

Autor:

Iz SNS poručuju da je "potpuno jasno da iza takozvanih spontanih protesta stoje političke strukture, odnosno pre svega dosovski kandidat na izborima Saša Janković, ali i neki drugi kandidati".

11
A- A A+

protesti protiv diktature, protiv diktature, protest, beograd, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

To je, danas u Skupštini Srbije novinarima rekao zamenik šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

"Oni ne samo da su od početka instruisali ove proteste, da su na njima pokušavali da plasiraju svoja viđenja kako bi se opravdali za neuspeh koji su doživeli na predsedničkim izborima, već su danas pokušali da se organizuju kako bi demonstracije preselili i u Dom Narodne skupštine", rekao je Orlić.

Govoreći o "predstavnicima Saše Jankovića u parlamentu", Orlić je naveo da je predsednik Nove stranke Zoran Živković iskoristio priliku da da još neki komentar na temu primitivnog i prostačkog ponašanja u Narodnoj skupštini".

"Živković je veliki lider tog primitivizma i prostakluka, čovek koji je pokazivao svoj talenat za psovanje, pretnje, za grubo vređanje i Doma Narodne skupštine i drugih poslanika i predstavnika Vlade kada su bili prisutni u Skupštini", rekao je Orlić.

Janković: Srbija čeka odgovore u vezi "Savamale"


Orlić je kazao da je Janković ovih dana "u nekoj poseti Briselu" i zaključio da će tamo "dati sve od sebe da dodatno bruka Srbiju i optužuje državu i njene institucije, kako bi uhvatio malo političkog ćara za sebe".

------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Povezano

Sve vesti