HOROSKOP

Da li se suprotnosti zaista (ne) slažu?

Za neke horoskopske znake se smatra da se slažu "kao rogovi u vreći" jer nisu iz istih grupa: zemlja, vazduh, voda, vatra. Međutim, i za takve parove postoji rešenje.

1
A- A A+

Ovan i Vaga
Ovnovi u Vagama nalaze mir. Ono što Ovan nema Vaga ima - strpljenje. Ovan voli sebe, a Vaga je od onih osoba koje će sve uraditi za svog partnera i ne smeta im ako nisu u centru pažnje. Bolje je ako je muškarac Ovan.

Bik i Škorpija
Bikovi i Škorpije su dobra "vatrena" kombinacija. Iako je Bik zemljani znak, a Škorpija vodeni, ovde sve pršti od strasti. Bik ima stabilnost koja Škorpiji nedostaje. Bik "vedri", a Škorpija "oblači". Uvek teže da napreduju, da budu bolji jedno od drugog. Oboje su tvrdoglavi, ali i posvećeni jedan drugome.

Blizanci i Strelac
Ova dva znaka su veliki pričljivci, ali do sloge ipak neće doći pričom već isključivo ako su spremni na kompromise. Nikad im nije dosadno, kao velika deca su, kao tinejdžeri. Dobro se slažu i sa rodbinom i prijateljima onog drugog, ali vole i da putuju. Ali, nije lako Blizancima da objasne Strelcu da sloboda nije najbitnija. Nije lako ni Strelčevima da čuju glas razuma, koji nekad zanemare jer vole da žive u svom svetu.


Rak i Jarac
Rakovi i Jarčevi imaju više sličnosti nego što mislite. Rak je znak koji je osetljiv, drži do sebe, spor je. Ide korak napred, nazad dva. Stalno se premišlja. Jarac je takođe spor, ali stabilan i staložen. Ova kombinacija može biti sjajna za porodicu, decu, zajednički život. Problem je kad se oboje povuku pa niko neće da rešava problem, jer se boje da ne budu povređeni.

Lav i Vodolija
Lav voli da bude u centru pažnje, a Vodolija voli da se druži, i ne smeta mu da Lava stalno obasipa pažnjom. Takođe, Vodolija može hladne glave da reaguje na impulsivan temperament Lava. Probelm u ovoj kombinaciji može biti novac. Lav voli troši, mnogo više nego Vodolija. Oboje su strastveni, nikada im nije dosadno, tako da im neće biti dosadno.

Devica i Ribe
Ovo je najčidniji spoj. Devica je zemljani znak, a Ribe vodeni, ali Device znaju kako da fasciniraju Ribe, na primer svojom higijenom, tačnošću, ambicijom, svim osobinama koje spore i zanesne Ribe ne poseduju. Mogu da opstanu zajedno samo ako shvate da je Devica mozak, a Riba duša njihove veze.

Kakve muškarce privlačiš

OVE žene su živa vatra!

Ko je najveći zavodnik u Zodijaku


Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

--------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!