Opcija koju bi svaki telefon trebalo da ima!

Autor:

Tako male stvari učine da vam telefon radi bolje…

Opcija koju bi svaki telefon trebalo da ima! Foto: MONDO portal Kamera taster na S7 je fiksiran.

Znate onaj osećaj kad ste na korak od idealne fotke - pričamo o momentima kad pokušavate da slikate ili snimate jednom rukom - ali vam je kamera-taster na ekranu predaleko, bočni tasteri nisu ni na vidiku, a glasovno upravljanje kamerom ne radi iz ko zna kojeg razloga! I dok pokušavate da dosegnete taj nedostižni kamera-taster uvek se ruka „cimne“ i fotka je sve samo ne savršena.

Revolucija upravljanja telefonom: To smo čekali!

Rešenje je plutajući kamera-taster, koji možete da pomerite na bilo koji deo ekrana i jednostavno ga koristite, kao i da vam je uvek na pravom mestu, kako god uhvatite telefon. Nema „žongliranja“ prstima, nameštanja, kočenja ruke - samo brzo okidanje koje će napraviti sjajne slike.

Kamera-taster na S8 je plutajući - možete ga pomeriti gde vam je volja! Foto: MONDO portal Kamera-taster na S8 je plutajući - možete ga pomeriti gde vam je volja!

Za sada ovaj pristup kamera-tasteru vidimo na Galaxy A3, Galaxy A5 i Galaxy A7 telefonima s početka 2017. godine, ali i na novim Galaxy S8 i Galaxy S8+Samsung smartfonima.

Da li će poput njih i drugi Samsung uređaji dobiti plutajući, podesivi kamera-taster - nadamo se, ali tek nakon nekog softverskog ažuriranja. Bilo bi sjajno da ga vidimo i na Galaxy S7 i Galaxy S7 edge telefonima, koje koriste desetine miliona ljudi u ovom trenutku. Ali, to će Samsung morati da odluči, mi smo svoj sud dali.

Kako vam se čini ova mala inovacija iz Samsunga?

Nije neki „wow“ momenat, ali rešava tako iritantan problem, zar ne?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Sve vesti