• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tradicionalni "Antievrovizijski koncert"!

Izvor mondo.rs

I ove godine umesto finala Eurosonga, možete da slušate Mortal kombat

Beogradski bend Mortal kombat održace tradicionalni "Antievrovizijski koncert", osmi po redu, u Barutani, u subotu, 13. maja, od 20 casova, u organizaciji "Route 011". Pre godinu dana je ovaj bend prvi put zakazao koncert na Beogradskoj tvrdavi, ali su zbog loših vremenskih uslova morali da se premeste na rezervnu lokaciju - u Magacin Depo, gde se okupilo više od 1.500 ljudi.

Medutim, nisu odustali, vec su se vratili na Kalemegdan ove godine, kako isticu, u nameri da odbrane cast grada na istom mestu na kojem su to cinili naši preci. Za osmu Antievroviziju, Mortal kombat najavljuju poseban scenski nastup i vizuelni spektakl. Na bini ce im se, kao gosti, pridružiti Koalicioni sporazum, Blanquito cojones, kao i gosti iznenadenja.

Mortal kombat za MONDO TV: Nekad se znalo: napraviš frizuru, uzmeš štoljpi...

Mortal Kombat Devedesete
Izvor: YouTube

Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u veceri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Mortal Kombat neguje tvrdi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satirican nacin obracunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeci apsolutno nikoga. Pre "Besprekorne pobede" (2016) predstavili su se albumima "Smrtonosna šorka" (2011) i "Runda 2, udri!" (2013). Takode, objavili su i DVD sa cetvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.  

EUROSONG: Srbija nastupa prva! (VIDEO)

Ograniceni broj ulaznica za osmi Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstix-a, Eventim-a i u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat).

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pran

Cista glupost

SERIJE