Izraelska serija koja će vas ostaviti bez daha

Autor:

Pogledajte napetu, intrigantnu i živopisnu priču o izraelskim ratnim zarobljenicima u dramskoj seriji - "Ratni zarobljenici" samo u Pickboxu na mts TV.

Izraelska serija koja će vas ostaviti bez daha Foto: mts

mts i Pickbox vam sa zadovoljstvom predstavljaju sve epizode dramske serije "Ratni zarobljenici", koja je proglašena za najbolju seriju ikada u Izraelu i koju već sada možete da gledate u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Serija "Ratni zarobljenici" govori o trojici izraelskih vojnika koji su uhvaćeni tokom tajne misije sa svojom jedinicom u Libanu i pušteni tek nakon 17 godina. Ukus slobode za ove bivše zarobljenike baš i nije prijatan. Ono što za njih sledi jeste prava psihološka zavrzlama kroz koju prolaze tokom procesa reintegracije u društvo.

INSERT

Izvor: Pickbox mts


Ne propustite ovu intrigantnu dramsku seriju, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i uživajte kako u ovom, tako i u drugim Pickbox naslovima na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt.

Uživajte uz seriju "Ratni zarobljenici" i otkrijte sve tajne priče u kojoj se prepliću životi vojnika i politički interesi, represivni aparati i obaveštajne mreže.

Tagovi:
Sve vesti