Pravo je vreme da kupite Samsung Galaxy S8 ili S8+

Autor:

Oslobodite svoj telefon - Samsung Galaxy S8 i S8+ već od 1 dinar uz mts postpejd tarife.

Pravo je vreme da kupite Samsung Galaxy S8 ili S8+ Foto: mts

Ukoliko ste ljubitelj Samsung mobilnih uređaja sada možete da uživate u najnovijim modelima ovog južnokorejskog giganta - Galaxy S8 i S8+, koje od danas možete da kupite u mts-u po ceni već od 1 dinar.

Samsung Galaxy S8 je dostupan u crnoj, srebrnoj i sivoj boji i sa izvanrednim dizajnom i funkcionalnostima vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Poseduje Dual Edge Super Amoled ekran od 5.8 inča, glavnu kameru od 12 MP i pomoćnu od 8 MP, Octa Core procesor od 4 x 2.3 GHz + 4 x 1.7 GHz i Android 7.0 operativni sistem. Sa trajanjem baterije od 3.000 mAh, 4 GB RAM i 64 GB interne memorije ovaj prestižni model telefona će odgovoriti na sve vaše potrebe.

Galaxy S8+ je dostupan u dve boje crnoj i srebrnoj i, u odnosu na svog prethodnika Galaxy S8, donosi vam veći Dual Edge Super AMOLED ekran od 6.2 inča, kao i veći kapacitet baterije od 3.500 mAh.

Izvor: mts Tvoj svet.

Galaxy S8 je dostupan po ceni već od 1 dinar uz Super i Super Plus tarifu i ugovor na 36 meseci, dok Galaxy S8+ možete da kupite po ceni već od 1 dinar uz Super Plus tarifu i ugovor na 36 meseci.

Posebna pogodnost je ta da Galaxy S8 ili S8+ mobilni telefon možete da kupite na 12 mesečnih rata bez kamate, a plaćate ga putem mesečnog računa za mts usluge koje koristite. Samo izaberite model telefona i način kupovine koji vam najviše odgovara i naručite ga online, pozivom na broj 0800 100 100 ili u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Samsung Galaxy S8 i S8+ telefonu, kao i njihovim cenama uz druge tarifne profile posetite mts sajt.

Sve vesti